10-16 Eylül Haftalık Burç Yorumu

10 Eylül: Yeniay bir önceki gün gerçekleşti ve etkisi 5 gün daha devam edecek. İş ve sağlık alanında yenilik yapılmalı. Venüs-Mars-Uranüs-Kuzey ay düğümü arasında büyük haç oluştu. Doğal afetler ve ciddi tartışmalar felakete dönüşebilir. Kesinlikle dikkatli ve sakin kalınması gereken bir gün.

11 Eylül: Gökyüzünde korkutan büyük haçın etkisi devam ediyor. Yanısıra Uranüs-Satürn üçgeni, Güneş- Plüton üçgeni, Jüpiter-Neptün üçgeni, Venüs-Satürn olumlu açısı da devam ediyor. Kötülüğü iyilik, karanlığı aydınlık yenebilir. Herşeye rağmen hayallerin peşinden gitmek için mükemmel bir dönem. Mars Kova burcuna bir kez daha döndü. Öfkeli ve tahammülsüz dönemlerin geri dönüşüne dur diyebilmeliyiz. Sakin kalmayı, dinginleşmeyi öğrenmek bu dönemi kolay atlatmaya yardımcı olacaktır.

12 Eylül: Ay-Venüs kavuşumu gökyüzündeki büyük haçı tetikleyecek. Doğal afetler ve saldırılar, ölüme yakın hissettiren deneyimler artabilir. Gizli olayların açığa çıkışı ve sırları saklamanın önemli olacağı bir gün.

13 Eylül: Bu kez güzel ve olumlu açılar tetikleniyor. İyilik, mutluluk, ekstra gelir kazanma şansı, ilişkilerin bir basamak daha iyileşmesi bugünün hediyeleri.

14 Eylül: Jüpiter-Plüton arasındaki olumlu açı zirve yaptı, köklü değişiklikler yapabilmek için büyük bir şans ele geçecektir. İyi değerlendirmekte fayda var.

15 Eylül: Mars-Uranüs sert açısının olumsuz etkisi piyasalara yansıyabilir. Yeni restleşmeler ve ciddi adımlar hem sorunu hem çözümü beraberinde getirecek.

16 Eylül: Duygusal tepkiler yerine akılcı düşüncenin öne çıkması gereken bir gün. Öte yandan alışverişler avantajlı olmayabilir ve krizin yükselişi duygusal gerilime de neden olabilir. (Venüs-Ay düğümleri sert açısı, Merkür olumlu açıları)

Su KARAKUŞ
Her hakkı saklıdır.

İlgili Makaleler