2012`nin Saç Değişimleri

Bitmesine sayılı günler kalan 2012`de, ünlü isimler saçlarıyla da bizi şaşırttı. Kimileri beklenmeyen renklere döndü kimilieri ise uzun saçlarından vazgeçip kısa modellere yöneldi. Uzun saçlarıyla akıllara kazınan Anne Hathaway, Leighton Meester, Karlie Kloss artık kısa saçlılar arasında; Mary-Kate Olsen, Lady Gaga, Dakota Fanning ise saç rengini değiştirenlerden.

2012`de saçlarındaki değişimle bizi şaşırtanları görmek için fotogaleriye tıklayabilirsiniz.

Rihanna

Saç değişimine şaşırmadığımız nadir isimlerden biri Rihanna. Yıllardır farklı renkleri ve modelleri deneyen şarkıcı, bu yılı kısa saçlarıyla uğurluyor. 

Anne Hathaway

Sefiller`in müzikal versiyonunda Fantine karakterini canlandıran Hathaway, bu rol için saçlarından vazgeçti. İlk başta yadırgasak da bu model Hathaway`e yakışmış gibi görünüyor. 

Dakota Fanning

Kardeşi Elle Fanning gibi sarı saçlarıyla tanınan Dakota Fanning, bu yıl sarışın olmaktan vazgeçti. Fanning saçlarını koyu kestane rengine döndürdü. 

Evangeline Lilly

Lost`la birlikte hayatımıza giren Lilly, geçtiğimiz haftalarda uzun saçlarını kestirdi ve önlerine altın sarısı gölgeler attırdı. 

Kate Middleton

İkiz bebek bekleyen Kate Middleton, hamileliğinin açıklanmasından kısa bir süre önce saçlarına perçem attırdı. 

Karlie Kloss

Kloss`un uzun saçlarıyla görüldüğü son yer Victoria`s Secret defilesi oldu. Model, defilenin hemen sonrasında saçlarını kestirdi ve bu haliyle çok beğenildi! 

Lady Gaga 

Ne yapsa şaşırmayacağımız isim Lady Gaga, saç rengindeki değişimle bizi şaşırttı. Çünkü bu renk Lady Gaga için fazlasıyla `normal`.

Lana Del Rey

Buğulu sesiyle beğenilen Lana Del Rey, 2012`ye koyu renk saçlarıyla veda edenlerden. 

Leighton Meester

Gossip Girl`de uzun kahverengi saçları ve saç aksesuarlarıyla tanıdığımız Meester, dizinin bitmesine son iki bölüm kala saçlarını kısa kestirdi. 

Mary-Kate Olsen

Olsen`ı ikizi Ashley`den ayıran bir yönü de koyu kahverengi saçları oldu. 

Pink

2012`ye bakıldığında saçında en dengeli değişimi yapanlardan biri Pink oldu. Şarkıcı, açık pembe saçlarını platin rengine döndürdü ve boyunu biraz daha kısalttı.  

İlgili Makaleler