2019 Yıllık Burç Yorumu: Oğlak Burcu

KARAMSARLIĞA SON

Hiç ummadığınız kadar olumlu ve neşeli bir ruh hali için içsel aydınlanma yani farkındalık gerekiyor. Kelime anlamını tam kavrayamamış olabilirsiniz çünkü ruhunuzda yaşlı, yorgun bir ermiş oturuyor. Satürn’ün burcunuza girişiyle güvensizliğiniz, pesimist bakış açınız zirve yapmıştı. Ve Jüpiter nihayet 2018’de 12. evinize yani bilinçaltı alanınıza yerleşti ve artık bilinçaltınıza pozitif mesajlar göndermenin ne anlama geldiğini içsel olarak öğrendiniz. Muhtemelen kendi kendinize oldu. Bir sabah uyandınız neden mutsuz olayım ki dediniz. Bu ruh halini 2019’da sürdürebilirseniz olumlu düşündüğünüzde olumlu şeyler yaşadığınızı fark edeceksiniz. Özellikle Şubat, Mart, Ağustosun ikinci yarısı, Ekim ve Kasım aylarında bol bol mutlu sabahlara uyanacak, rüyalarınızı hatırlayacak, rüyaların yol gösterici olabildiğini kavrayacaksınız. Nefis bir yıl olabilir, biraz çabayla.

AŞK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI

Mart 2019’da aşk alanınıza giriş yapan Uranüs beklenmedik tanışmalar, kaynaşmalar, aniden başlayan sorgusuz aşklar getirecek. İhtimal vermediğiniz artık unuttuğunuz aşk sizinde kapınızı çalacak.

Sıra dışı birine aşık olmanız kaçınılmaz veya asla diyebileceğiniz kadar sıradan birine. Gelecek vaat eden veya güvenilir kişi merakınızı çöpe atacak, aklına zekasına aşık olacağınız kişilere evet diyeceksiniz. Sert açılarda hiç olmadığınız kadar da aşk acısı çekebilirsiniz, bunu da göze alacaksınız. Üstelik yeniden duygularınızın yükselmesi hoşunuza da gidebilir.

Süregelen bir ilişkiniz varsa bir anda bebek sahibi olup sonrasında evlilik kararı almak da ihtimal. Asla demeyin. Size aykırı ne varsa hepsini kabul edebilirsiniz.

Sade ve sabit gelirli bir iş ortamında çalışıyorsanız hiç beklenmedik fırsatlar kapınızı çalabilir ve bir anda şöhret basamaklarını tırmanırken, projelerinizi geniş kitlelere tanıtırken bulabilirsiniz kendinizi. 2019 yazına kadar ha gayret. Her durumu değerlendirin.

İlgili Makaleler