Astrolog Dinçer Güner’den Eylül Burç Yorumları

BAŞAK: 6 Eylül’de Merkür’ün burcunuza geçişi iletişim becerilerinizi güçlendirecek. Öğrenmeye daha açık olduğunuz bu süreçte yeni başlangıçlar için harekete geçeceksiniz. Sağlığınıza daha fazla dikkat edebilir, spora başlayabilirsiniz. 25 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ise sağlık evinizde olacak. Kontrol yaptırmak için ideal bir zaman.

TERAZİ: Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle kendinizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Bu süre zarfında kendinizi mercek altına alıp, öz eleştiriler yapabilirsiniz. Rüyalarınız her zamankinden daha anlamlı olabileceği gibi sezgileriniz de oldukça güçlenecek. 9 Eylül’de Venüs’ün Akrep burcuna geçişi ise gündeminize finansal konuları getirecek.

AKREP: Bu ay arkadaşlarınızla iletişiminiz her zamankinden daha yoğun olacak. Daha sık haberleşecek ve daha sık plan ve program yapacaksınız. Organizasyonlar, konserler, beraber çıkılan tatiller dostluklarınızın daha da pekişmesine yardımcı olacak. Kendinize daha çok ihtimam gösterebilir, sağlığınıza daha da dikkat edebilirsiniz.

YAY: Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle beraber kariyer alanınızda çözüm odaklı bir tavra bürüneceksiniz. Kariyerinizde beklediğiniz destek ve teşvikleri alacaksınız. İlişkilerinizde kontrollü ve aklıselim davranmalısınız. Fevrilik ve kıskançlıklardan uzak durmalısınız. Bekârsanız her an yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

OĞLAK: 6 Eylül günü Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle beraber uzak ülkelere seyahatler ön plana çıkacak. 9 Eylül Pazar günü Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber kendinizi yenilemek ve dış görüntünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Minik bir estetik operasyon sizi bekliyor olabilir.

KOVA: Merkür’ün Başak burcuna geçişi miras, nafaka veya tazminat gibi konularda sizi maddi anlamda rahatlatacak kaynaklar sunabilir. 9 Eylül’de Başak burcu yeniayı ile sözleşmeler imzalayabilir, bütçenizi planlayabilirsiniz. Spontane kısa mesafe yolculuklar yapabilirsiniz. Bu esnada güzel haberler alacaksınız.

BALIK: Bu ay yeni anlaşmalar, yeni ortaklıklar gündeminizde olabilir. İnce eleyip sık dokuyan tavrınızla başarı getirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Ayrıca finansal kaynaklarınızı planlamak için de doğru zaman. Yatırım yapmak için destekleyici etkiler söz konusu. Kendinize maddi anlamda güvence sağlayacak ek gelirler elde edebilirsiniz.

KOÇ: Günlük hayatınızda her detayla daha hassas bir şekilde ilgileneceksiniz. 9 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile çalışma ortamınızda yeni gelişmeler yaşayacaksınız. Yeni iş fırsatları, farklı projeler gündeminizde yer alabilir. Hayatınızı düzenlemek, özel hayatta kalıcı adımlar atmak ve yeni başlangıçlar yapmak için ideal zamanlar.

BOĞA: Bu ay evlilik, ilişkiler ve ortaklık konuları gündeminizde olacak. Kontrollü ve sakin davranmalısınız. Risk barındıran her konudan uzak durmakta fayda var. Hayatınızdaki insanlarla ilgili netlik kazanacağınız, sizi bir yol ayrımına götüren bu süreçte sükûnetli davranmakta fayda var.

İKİZLER: Bu ay aile ve yerleşim gibi konular gündeminizde olacak. 9 Eylül’deki Başak yeniayı aile konularında eleştirel bir tavır takınmanıza neden olabilir. Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ise size sosyal yaşantınızda, arkadaş ve dostluklarınızda kararlarınızı destekleyen, teşvik edici etkiler getirecek. Kendinizi daha etkin ifade ettiğiniz keyifli bir süreç sizi bekliyor.

YENGEÇ: Bu ay kısa seyahatler, eğitimler ve iletişim konuları gündeminizde. 9 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay eğitim ve iletişim, konularında size ışık tutacak. 25 Eylül’deki Koç dolunayı ise kariyerinizde tüm dengelerin değişebileceğine işaret ediyor. Kariyerinizde parlayacağınız, hedeflerinize ulaşacağınız bir dönem olacak.

ASLAN: Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle beraber anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Detay ve disiplin bu süre zarfında mottonuz olacak. 25 Eylül Salı günü Koç burcunda gerçekleşecek dolunay sizin yurt dışı kapılarınızı sonuna kadar aralayacak. Çok uluslu veya yabancı menşeli bir firmada iş fırsatları da önünüze çıkabilir.

 

 

 

İlgili Makaleler