Birélin: Duygulara Hitap Eden Hikayeler

  Her sezon belli konseptlerle bütünleşik bir koleksiyon sunan Birélin, İlkbahar-Yaz aylarından aldığı ilhamı renkler, desenler, figür ve imgeler üzerine taşıyarak, kadınların duygularıyla harmanlanıyor. Kimi zaman katman katman, kimi zaman ise tek parça ve yalın…
  Birélin’in Italyan tasarımcısı Gianni Stracquadanio koleksiyonu, duyguları, duruşları ve içiçe geçmiş tarzları dört ayrı kapsülde buluşturarak tamamladı. Birélin kadınının iş hayatında güçlü duruşu, net kararlarıyla “Metropolun eril femineni”, oyuncu ve çocuksu kimliğini ortaya çıkaran “Şeker tonunda duygular, yalınlığın içindeki detaylarla ruh zenginliği yaratmaya ithafen “Oyunbaz lüks bohem” ve  cesareti göstermekten bir an olsun tereddüt duymayan “Düz zeminde makro hisler” olarak tasarımları farklı konseptlerde yaratan Gianni Stracquadanio İlkbahar-Yaz koleksiyonunda Birélin kadınını şöyle tanımlıyor; “Birélin kadını için gardırop, kuralları ve sert köşeleri olmayan parçalarla dolu bir yapboz kutusu gibidir. Birélin kadınının oyunbaz tavrı ne düne, ne bugüne, ne de yarına aittir. Çünkü her birinin içinde yaşar ve bunu doyasıya yansıtır. Birélin kadınının seyahati sadece ülkeler arası değil zamanlar arasıdır. Bu zamanlar arası seyahatin gidiş dönüş bileti; Birélin’in seçtiği renkler, dokular, desenlerle birleştirdiği aksesuarlarıdır.
  Hikaye anlatımına önem veren ve birbirini tamamlayan geniş yelpazedeki koleksiyonuyla Birélin, yalın çizgilerin arasından ışıldayan nakışlar, gode, payetler, tüy, fırfır ve pile detaylarıyla geçmişin romantik izlerini taşırken ceket ve yelek gibi dimdik ve incecik gösterecek çift renkli detayları, birbirinden farklı renk ve tonlarda hafif organza, viskon ve şifon kumaşların katmanlarla birleşip oluşturduğu ayrıntılı siluetlerle de dikkat çekiyor.
 
  Birélin’in doğadan ilhamını alan desenleri, ilkbahar ve yaz mevsimlerinden ilham alan renklerle harmanladığı yeni koleksiyonunu keşfetmek için www.birelin.com.tr ya da Emaar Square Mall mağazasını ziyaret edebilirsiniz.
 
 

İlgili Makaleler