InStyle Ağustos 2017 Burcu Esmersoy

Carne Cortada Tarifi

Carne Cortada Tarifi Carne Cortada Tarifi Pinterest

"Sharing is Caring" menüsünde paylaşımlık tabaklara yer veren "Park Şamdan & The Bar", lezzetli Carne Cortada tarifini bizimle paylaştı.

Carne Cortada
(4-5 Kişilik)

Hazırlama Süresi: 2 Saat
Toplam Süre: 2 Saat 15 Dk

Malzemeler:
  • 200 gr antrikot fileto
  • 100 gr tereyağı 
  • 1 tatlı kaşığı rendelenmiş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz

Havuç Sos İçin:
  • 2 adet büyük boy havuç
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı zeytinyağı

Hazırlanışı:
  1. Antrikotu ızgarada mühürleyip tavada tereyağı, sarımsak ve tuz ile yüksek ateşte pişirin.
  2. Etleri dilimleyip tabağa dizin.
  3. Sos için havuçları bir süre fırınlayın. Ardından kabuklarını soyun, tuz ve zeytinyağı ile harmanlayıp ezerek sos haline getirin.
  4. Sosu tavada kalan tereyağı ve sarımsak ile tatlandırın, etlerin üzerine dökün ve servis edin.













Benzer Haberler




Abonelik
InStyle Ağustos 2017 Burcu Esmersoy

12 Aylık InStyle Aboneliği Sadece 120 TL

InStyle'ın i-Pad versiyonuna yıllık
32,99 TL'ye abone olabilirsiniz

InStyle Ağustos 2017 Burcu Esmersoy

Instyle Fortune Trendus
InStyle.com is part of the Time Inc. Style Network Copyright © Time Inc. InStyle is a registered trademark of Time Inc. All rights reserved.

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Giriş yaptığınız andan itibaren çerez kullanımını kabul etmiş sayılacaksınız.  Detaylı bilgi için tıklayın...
 X