Cilt Lekelerine Son

Darphin, güneşi ve güneşlenmeyi sevenlere lekeleri düşünmeden yazın keyfini çıkarabilmek için yeni leke serumu ve fondöteni Melaperfect`i sunuyor. Yakın gelecekte, uzmanların görüşlerine göre önemli sorun olacak olan koyu leke sorunu ve istenmeyen pigmentasyon, Melaperfect`in sahip olduğu teknoloji sayesinde küçülerek azalıyor.
İçeriğinde zerdeçal ve kantaron özü gibi güçlü anti-oksidanların olduğu serum ve fondöten, etkili biçimde melanosomlardaki melanin birikimini önlüyor; trametes özü sayesinde görünür şekilde pigment kümelerini mikro-partiküllere ayırarak cildin fazla melaninini azaltma yeteneğini arttırıyor. Ayrıca serumun içeriğindeki salisilik asit hücre yenilenmesini arttırarak cilt yüzeyindeki pigmentli cilt hücrelerinin yok olmasına yardımcı olarak yenilenmiş, daha berrak ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.
Melaperfect leke serumu, sabah ve akşam 8 hafta düzenli olarak kullanıldığında lekelerin görünümünde yüzde 50 oranında gözle görünür azalma sağlıyor. Fondöten ise içindeki murumuru yağı sayesinde cildi besliyor ve nemlendiriyor.
Darphin Melaperfect leke serumu,
225 TL.
Darphin Melaperfect dondöten
109 TL
eczanelerde
Detaylı bilgi için: www.facebook.com/darphinturkiye

İlgili Makaleler