Levrek Ceviche Tarifi

“Sharing is Caring” menüsünde paylaşımlık tabaklara yer veren “Park Şamdan & The Bar”, lezzetli Levrek Ceviche tarifini bizimle paylaştı.

Levrek Ceviche
(4-5 Kişilik)

Hazırlama Süresi: 1 Saat
Toplam Süre: 1 Saat 10 Dk

Malzemeler:

  • 150 gr küp küp doğranmış levrek fileto
  • 4 adet lime veya limonun suyu
  • 1/4 küp küp doğranmış mango
  • 1/4 küp küp doğranmış kırmızı dolmalık biber
  • 1/4 küp küp doğranmış sarı dolmalık biber
  • 1/4 küp küp doğranmış avokado
  • 1 adet ince kıyılmış küçük boy kırmızı soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz  
  • 1 yemek kaşığı ince kıyılmış taze kişniş

Süslemek İçin:

  • Birer tatlı kaşığı halka halka doğranmış yeşil ve kırmızı Jalapeno biber
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı:

  1. Levrekleri bir saat limon suyunda bekletin.
  2. Limon suyunu süzün ve diğer bütün malzemeleri üzerine döküp karıştırın.
  3. Kırmızı ve yeşil Jalapeno biberler ile süsleyip servis edin.

İlgili Makaleler