Evden Çalıştığınız Günlerde Yapmanız Gereken 15 Saniyelik Esneme Hareketi

Eğer daha önce hiç evden çalışmadıysanız sosyal mesafe günlerinde, ofisinizi eve taşımak ve gün boyu belli bir rutin oluşturmak bu süreçte de sağlığınızı korumak sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Üstelik evden çalışırken masa ve sandalye kullanmak yerine koltuğunuzdan ya da yatağınızdan çalışıyorsanız sırt ağrıları belli bir süre sonra dayanılmaz bir hal alabilir. 
Peki böyle bir durumla nasıl başa çıkacaksınız? 
Cevabı çok basit! İyi bir esneme hareketi sizi boyun, sırt ve hatta bel ağrılarından kurtarabilir. Üstelik bu hareket yalnızca 15 saniyenizi alacak. Kayropraktik tedavi uzmanı Chris Cooper nerede olursanız olun rahatlıkla yapabileceğiniz ve sadece 15 saniyenizi alacak oldukça basit bu esneme hareketini kişisel TickTock hesabından paylaştı. 
Otururken, avuç içlerinizi önünüzde tutun ve yukarı çevirin. Kollarınızı yana doğru çevirin; kemik küreklerinizi birbirine bastırmak için omuzlarınızı geriye doğru itin, sonra sıkmaya devam ederken bırakın. Kendinize gıdı veriyormuş gibi hissetmek için başınızı geriye çekin ve bu pozisyonda 15 saniye kalın.

@cascade.chiro

Everyone needs this. ##posturecheck ##posture ##health ##healthy ##piday

♬ original sound – cascade.chiro

İlgili Makaleler