Evrenin Kusursuz Geometrisini Resmeden Tasarımlar: “Kod By Kloto”

Dünyaya bakışını, yaşamın ve kozmosun büyüsünü
özgün çizgisine ve el işçiliğine taşıyan Senem Gençoğlu’nun
hayat verdiği Kloto,”KOD” ile evrenin kodlarını tasarım tutkunlarıyla buluşturuyor ! Sadece Beymen BLENDER’a özel tasarlanan “Kod by Kloto”; bir kar tanesinin formunu oluşturan moleküllerden,
bizi biz yapan DNA’ya kadar evrenin kutsal geometrisiyle varoluşumuzun formülünü tasarımlarında anlatıyor!


 
Sanata ve tasarıma olan ilgisini Amerika’nın en prestijli sanat okulu Rhode Island School of Design ile taçlandıran yetenekli takı tasarımcısı Senem Gençoğlu ’nun hayat verdiği, ismini Yunan mitolojisinde yaşamın döngüsüne yön veren Tanrıçadan alan Kloto’nun, Beymen Blender’a özel yeni koleksiyonu KOD; temel ilham kaynağını evrenin bilinmeyen ve hayranlık uyandıran kodlarından, geometrik formlarından, kusursuz dengesinden ve bizi biz yapan DNA’sından alıyor.Kloto, Leonardo Da Vinci’nin “Görmeyi öğren, her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğunu fark et” sözünden yola çıkarak evrenin kodlarını ve geometrik formlarını yansıtan KOD koleksiyonu ile tasarım tutkunları arasında derin bir bağlantı kuruyor.


 
Çağ Atlayan Aksesuarlar ve Zamansız Lüks Algısı: KOD by Kloto
Kloto, KOD koleksiyonu ile evrenin ve yaşamın kusursuz güzelliğini çağ atlatan dokunuşlarıyla tasarımlarına yansıtarak trendlere yön veriyor. Evrenin ve yaşamın kusursuz dengesini hem sokak stili hem gece şıklığı ile buluşturan KOD, günün her anında size eşlik ediyor.


 
Evrenin kusursuz geometrisini, tüm kodlarıyla yansıtan Kloto’nun Beymen Blender’a özel yeni koleksiyonunu yaşamına yansıtmak isteyenler, KOD by Kloto koleksiyonuna İstinye Park, Nişantaşı ve Zorlu Beymen’lerden ulaşabilirler.

İlgili Makaleler