Eylül 2018 | Aylık Burç Yorumu

KOÇ: Ayın ilk yarısında tatil havasından çıkıp kariyerinize odaklanacak, iş ve sağlığınız hakkında daha detaycı düşünmeye başlayacaksınız. Yeniay işle ilgili olasılıkları karşınıza çıkarırken iyi değerlendirmek için sizde çaba harcayacaksınız. Ayın ikinci yarısında öfkenin dozu ve harcamalarınız artıyor. Fiziksel görünüşünüzü değiştirebilir, sert ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Ayın büyük bölümünde aşk hayatınız hareketleniyor. Seyahat olasılığınız artarken, eğitim alanınız hakkındaki gelişmelerde sevindirici olacak. Yine de Uranüs burcunuzda gerilediği için işler kolay ilerlemeyecek. Ay ortasında yeni bir aşka merhaba diyebilir, ay sonunda yaşlı bir yakınınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER: Kredi, ödemeler ve başkalarının kaynakları konusunda özdisiplini yeniden kazanacaksınız. Ayın ilk yarısı romantik ilişkiler açısından oldukça uygun. Ve ev yaşamınızda yenilikler yapılacak, Taşınmak veya yeni dekoratif eşyalar almak isteyeceksiniz. Ayın ikinci yarısı biraz daha rahat ve keyifli geçerken, arkadaşlarınızdan biriyle aranızda uçurum oluşabilir, yolunuzu ayırabilirsiniz.

YENGEÇ: Ayın ilk yarısında kendinizi tanıtmak için detaylı bir araştırma yapma arzusu duyabilirsiniz. Partnerinizin veya yakınlarınızın baskısını yeniden üstünüzde hissedecek fakat iyimserliğinizi kaybetmeyeceksiniz. Ayın ikinci yarısı romantizm açısından mükemmel ancak kariyerinizle ilgili karar alma zorunluluğu kafa karışıklığı yaratacak. Haksızlığa uğradığınızı düşünerek ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

ASLAN: Mali konuların ve çevre geliştirmenin öne çıkacağı bir ay yaşanabilir. Ayın ilk yarısından itibaren iş disiplininizi yeniden kazanacak tatil havasında yaşamaktan vazgeçeceksiniz. Yeni gelirler kazanma olasılığınızda bu döneme rast gelecek. Ayın ikinci yarısında ev ve aileyle ilgili sorunlara çözüm bulmakla ilgilenebilirsiniz. Yolculuklarda dikkatli olmalısınız. Ay sonuna doğru kazaya açıksınız.

BAŞAK: Ayın ilk haftasından itibaren yaratıcılıkla disiplini birleştirmeyi başaracak, yaşam biçiminizi ve kişisel stilinizi bir kez daha yenileyeceksiniz. Ayın ikinci yarısında mali konular önem kazanacak ve gelir gider dengenizi oturtmaya çalışacaksınız. Bir borcun tamamlanması veya nihayet bir ek gelir elde edilmesi ayın ikinci yarısında oldukça zorlayacak ama başarıya ulaşacaksınız.

TERAZİ: Eylül’ün ilk yarısında içe dönmek, kendinize özeleştiri yapmak ve değişmeye başlamak en iyi seçim olacak. Evinizle ilgili bekleyen işleri tamamlamaya başlayacak, yeniden düzen oluşturacaksınız. Ayın ikinci yarısında evlilik ve ortaklık ilişkinizi gözden geçirip hızlı kararlar alabilirsiniz. 22’sinden sonra canlanacak, harekete geçecek ve enerjinizi doğru kullanacaksınız.

AKREP: Güzellik, estetik, neşe, iyimserlik Eylül ayının konuları. Ayın ilk yarısında yakın çevrenizden insanların sorumluluğunu almaya başlayabilirsiniz. Ay ortasında yeni arkadaşlar ve ekip çalışmaları hayatınıza renk katacak. Güçlü insanların desteğini almak rahatlatıcı olacak. Ay sonuna doğru iş alanınızda bir sonlanma ve kayıp yaşanabilir. Akışta olmaK üzüntüleri azaltacak.

YAY:  İyimserliğinizin yükseldiği, mali konularda daha düzenli davranabildiğiniz bir ay yaşayacaksınız. Ayın ilk yarısında kariyerinizle ilgili yeni bir teklif alabilirsiniz. Değerlendirin. Ay ortasında yöneticiniz Jüpiter’in mutlu açısı ile mali konularda güven ve istikrar sağlayabileceksiniz. Ay sonuna doğru gerçekleşen dolunay aşk  yaşamınızda yorgunluk  yaratabilir.

OĞLAK: Ayın ilk yarısında enerjik ve hevesli olacak, yeniden disiplin kazanacak ve yeniayla birlikte yeni bir aşka yelken açacak veya yeni projelere imza atacaksınız. Evliyseniz bir bebek sahibi olmak içinde uygun bir zamandasınız. Ay ortasında gücünüzden herkes yararlanacak ve yaptığınız iyilikler size geri dönecek. Ayın ikinci yarısında ev yaşamınızda fırtınalar oluşabilir ve yaşadığınız evi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

KOVA: Zor zamanları geride bırakıyorsunuz ama hala ortalık sütliman değil. Yine de yeni kredilere ihtiyacınız varsa ayın ilk yarısında ele geçirmeniz olası. Kariyerinizle ilgili mutlu gelişmeler de ay ortasında gerçekleşecek. Ayın ikinci yarısında yakın çevreniz, reklamlarınız ve kardeşlerle ilişkileriniz risk altında. Sertleşmeden çözüme gitmelisiniz. Uzlaşmacı tavırlar kazandırabilir.

BALIK: Biraz seyahat, biraz içe dönüş biraz da hala dünyasında yol almak için ideal aydasınız. Ayın ilk yarısında evlenebilir veya bir ortaklık kurabilirsiniz. Ve güçlü dostlarınızın bu seyahatlere eşlik edip öğretici davranması sizi ekstra mutlu edecek. Ancak ayın ikinci yarısı bir miktar risk içeriyor. Mali konularda kayıplara uğramanız olası. Arkadaşlarla alışveriş yapmamakta fayda var.

 

 

 

İlgili Makaleler