Bulgari Yeni Yol Arkadaşınızı Sunar

Sırt çantaları, hayatlarını doyasıya yaşayan durdurulamaz kadınların en iyi yol arkadaşıdır. Serpenti ile büyüleyen Bvlgari, pratik sırt çantasına kendi lüks yorumunu katıyor. Canlı renkler, cesur bir şekil, mücevher benzeri detaylar ve baştan çıkaran gizemli yılan esintileriyle yeni tasarım her moda tutkunu kentli kadının vazgeçilmez Bvlgari aksesuarı oluyor.

Sayısız yaratıcı yorumuyla çağdaş ihtişamı yeniden tanımlayan ikon Serpenti Forever, derisini atarak ultra şık ve kullanışlı bir sırt çantası versiyonuyla yeniden hayat buluyor. Kapitone dana derisine bürünen biçimli ve hacimli gövde yapısı, katlanır kapakla tamamlanarak orijinal çanta modelinin tasarımına ince bir selam gönderiyor. Kentli kadının heyecan verici maceralarında en iyi yol arkadaşı olan bu çantanın kapağını kapamak için Serpenti yılanbaşından daha iyi bir motif olabilir mi? Yılan teması, markanın imzası olan değerli Serpenti klipsten öteye dana derisi askıları bütünleyen ikonik hafif altın zincire ve minik yılanbaşı motiflerine de uzanıyor.

Cesur boyutların ustası Bvlgari, en rafine derilere yumuşak üç boyutlu bir doku kazandıran sofistike matelassé işçiliğiyle şeklin geometrik havasını vurguluyor. Bu özel Serpenti Forever sırt çantasının kapağındaki altıgen yılan pulu benzeri kapitone, ana gövdedeki zikzak kapitone ile zarif bir kontrast yaratıyor. Titizlikle çalışılan ve özenle hazırlanan, ahenkli ve dengeli desen kombinasyonu, kolay kullanım sunan kreasyona zengin dokulu bir cazibe katıyor. Sofistike günlük görünümlerin mükemmel aksesuarı olan çanta, zarif dokusuyla duyulara hitap ediyor.

İlgili Makaleler