Cilt Bakım Serumlarını Sizin İçin Test Ettik

Cilt bakım serumlarının gerçekten işe yarayıp yaramadığını sizin için test ettik..

Leke ve pigmentasyon bozukluklarını azaltan ürün, cildi ışıktan kaynaklanan yaşlanmaya karşı koruyor. Kırışıklıkları ve çizgileri azaltan serum, tene ışıltı verirken sıkı bir cilt oluşturuyor.
382 TL; nubia.com.tr.

Sekiz hafta içinde ciltteki koyu lekelerin azalmasına yardımcı olan serum, içeriğinde yer alan karnosinle ton farkını ortadan kaldırıyor. Özellikle sigara içenlerde görülen cilt sararmasının önlenmesini de sağlayan ürün, hafif bir yapıya sahip.
299 TL; eczanelerde.

Cildin serumun içerdiği aktif bileşenleri daha kolay kullanmasını sağlayan ve serumun etkinliğini arttıran esansın; leke giderici ürünlerden önce kullanılması öneriliyor. Cilde ışıltı da veren ürün, Koreli kadınların güzellik ritüelinden ilham alarak geliştirilmiş.
119 TL; eczanelerde.

Cilt tonunu düzenlemeyi, dengelemeyi, rengi açmayı ve içerdiği vitamin özleri sayesinde çevresel etkenlere karşı cilt direncini arttırmayı destekleyen serum; cildin doğal savunmasını güçlendirmeye de yardımcı oluyor.
488 TL; eczanelerde.

Lekeleri hedef alarak aydınlanma sağlayan serum, yoğun formülüyle iki hafta gibi kısa bir süre içinde gözle görülür sonuçlar vaat ediyor. Cilt tonunu eşitleyerek, koyu lekelerin rengini yüzde 40 oranında açıyor.
175 TL; eczanelerde.

Arbutin, morus alba, kojik, glikolik ve salisilik asit ile yüksek konsantrasyonda pigment giderici içerik maddeleri sayesinde ciltte yenilenme gerçekleştiren krem; pigment lekelerine neden olan melanin üretiminin kontrolünü destekliyor.
205 TL; eczanelerde.

İlgili Makaleler