Uyku Öncesi Cilt Bakım: En İyi 6 Gece Kremi

Clinique hafif formüllü göz bakım kremi, göz altı morluk ve şişlik görünümlerini ortadan kaldırmaya ve daha aydınlık bir görünüm sağlamaya katkıda bulunuyor. Göz makyajının kalıcılığını artırarak, ince çizgi görünümü kazanmayı destekliyor. Oftalmoloji testinden geçmiştir.

Dior Capture XP; besliyor, pürüzsüzleştiriyor ve yoğunluk katıyor. Gece boyunca kuvvetli bir kırışıklık bakımı sağlıyor. Yumuşak dokusu ve cildi zarf gibi sararak cilde beklenmedik bir elastikiyet ve rahatlık kazandırıyor.

Nightwear Night Creme, Süper Anti-Oksidan Kopleksi ™ sayesinde cildin taze, canlı, sağlıklı ve aydınlık bir görünüme sahip olmasına yardımcı oluyor. Cildin ihtiyacı olan nemi karşılamasına destek oluyor. Salatalık özlü formülü ile, taze ve hoş bir kokuya sahiptir.

Tüm mucizevi etkiler bir arada! Yaşlanmayı önlemeye, cildi yenilemeye ve korumaya, eski haline döndürmeye yönelik çok amaçlı gece kremin arındırıcı ve koruyucu içerikler arasında vücudun doğal anti-oxidan korumasını artıran kara çam özü, cilt hücrelerinin daha uzun süre yaşamasına yardımcı olan mersin ağacı yaprağı özü, dermal matrixteki protein hasarlarını en aza indiren Tri-peptide 8 ve cildin arındırma sistemini harekete geçiren su teresi filizi özü bulunmaktadır.

Doğadan alınan ilham bir kutuda! 20 yıllık araştırmalar sonucu Lancôme, Absolue Nuit Premium ßx yüz, boyun ve dekolte bölgeleri için cilt bakım ürününü üretti. Cilde aydınlık görünüm kazandırarak cildi nemlendiren bu ürün, cildinizi pürüzsüz ve daha ferah görünümlü bir hale getiriyor.

Shiseido Benefiance WrinkleResist; mevcut çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardım ediyor, kırışıklıkların oluşumuna karşı etkin bir koruma sağlıyor. Ürünün içeriğindeki mukurossi özü ve Kolorella özü kırışıklık oluşumuna karşı koyuyor, Hydroxyproline kolajen liflerini destekliyor, Vitamin E ise uyku esnasında cilt hasarlarını onarmak için hücrelere enerji veriyor. Yüksek nem etkisi ile nemi açığa çıkarıyor, cildin dolgun, yumuşak ve esnek olmasını sağlıyor.

İlgili Makaleler