Farkı Hemen Fark Edeceksiniz: En İyi Boyun Kremleri

Sarkmayı, lekeleri ve boyun kırışıklıklarını azaltmaya yardımcı olur. Cilt yüzeyini hemen kaldırır, pürüzlülüğü giderir, cildin yumuşaklığını ve kadife görüntüsünü geri kazandırır. 

Bu etkili krem cilde ihtiyaç duyduğu nemi sağlar, içeriği sayesinde cildin elastikliğini ve sıkılığını güçlendirir. 

Cildin doğal kolojen ihtiyacını karşılar ve daha sıkı, toparlanmış, çizgisiz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Boyun ve dekolte bölgesi için sıkılaştırıcı bakım ürünüdür. Cildin daha sıkı, diri ve genç görünmesine yardımcı olmak için formüle edilmiştir. NeoGlucosamine dekolte bölgesinde sık görülen yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. 

Skincode Cellular Firming&Lifting Neck Cream, sıkılaştırıcı ve toparlayıcı boyun ve dekolte bölgesi için bakım ürünüdür. Hassas boyun ve dekolte bölgesinin kırışık ve sarkık görünümünü restore etmek için özel olarak geliştirilmiştir.  Ürün, cildin bütünlüğünün korunmasında ve cilt elastikiyetine karşı koruyucu olarak görev yapan güçlü bir ‘biomimetik’ peptit içerir.  İpeksi, yumuşak jel-krem, cilt tarafından kolaylıkla emilir. Cildi derinlemesine nemlendirir, yumuşatır, tazeler ve daha dengeli ve esnek bir cilt sağlar. 

Cildin sıkılaşmasına yardımcı olan Strivectin Tightening Neck Serum Roller 50 ml, yaşlanma karşıtı bakıma katkı sağlar. Hafif ve yağsız yapısıyla cilt tarafından emilimi kolaydır. Strivectin Tightening Neck Serum Roller 50 ml, içeriğindeki jojoba özü ve zeytinyağı sayesinde cildin günlük bakımını üstlenir. Roller başlığı sayesinde uygulama yapılan bölgede masaj etkisi yaratır. Özel tasarlanmış silindir aplikatörü sayesinde kolay uygulanır.

Tamamen boyun bölgesindeki yaşlanmaya odaklanır. Kırışma, sarkmayı onarır; boyun kontürünü yeniden toparlar. Boyun hattını sıkılaştırır, nemlendirir ve donukluğu giderir. Yapışkanlık hissi bırakmadan hızla emilir. Kırışıklıklara karşı cildi savunmasına yardımcı olan su bitkisi ekstratı ‘chlorella’ ile oluşturulan Shiseido Anti-Photo sistem ile geliştirilmiştir. Var olan kırışıklıkları azaltır, yenilern oluşmasını önlemek için çalışır.

İlgili Makaleler