Göz Çevrenizii Korumak Tercih Etmeniz Gereken Ürünler

Yorgunluk belirtilerini gideren ürün; içeriğindeki saf kafeinle göz şişliklerine, C vitaminiyle de göz altındaki koyu halkalara yönelik bakım uyguluyor. Düzenli kullanımda yorgunluk belirtilerinde yüzde 82 azalma sağlıyor.
 
Lierac Dioptifatigue Correction göz çevresi kremi, 145 TL; eczanelerde.

İnce çizgiler ve kırışıklıklara odaklanan krem, hassas göz çevresini pürüzsüzleştirerek dolduruyor. Hyalu kompleksi ile içeriğindeki hyalüronik asit etkisi iki katına çıkıyor. Ayrıca formülündeki havlıcan özü ile ürünün hücrelere kadar inmesini sağlayarak kırışıklarla savaşıyor.
 

Dior Captrue XP Ultimate Wrinkle Correction göz kremi, 353 TL; sevil.com.tr.

Masaj aplikatörü ile tüm göz çevresini uyararak renk tonunu eşitliyor. İçeriğinde bulunan çarkıfelek çiçeği ve hyalüronik asitle aydınlanma ve pürüzsüzlük sağlıyor. Dokusunda bulunan ışığı yansıtma özelliğine sahip altın rengi partiküller sayesinde makyaj bazı görevi de görüyor.

Nuxe Nuxellence göz bölgesi bakım kremi, 215 TL; eczanelerde.

Göz çevresinde beliren yorgunluk ve yaşlanma belirtilerine karşı önerilen Micro Needling uygulaması, göz altı torbaları ve koyu halkalarda da etkili. Kan dolaşımını hızlandırarak yeni kolajen ve doku üretimini sağlayan yöntemde göz altı bölgesine hyalüronik asit içeren ürünler enjekte ediliyor. Daha sonra cilde büyüme faktörleri, botanik kök hücre ve bio peptitler içeren bir maske uygulanıyor. Uygulama sonrasında göz altı bölgesi ve göz çevresi aydınlanarak daha canlı ve daha genç bir görünüme kavuşuyor.
Micro Needling uygulaması seansı, 200 TL, Lisya Beauty Bebek; (0212) 257 05 05.

İlgili Makaleler