Güçlü ve Yaratıcı Kadınların İlhamı: Hotiç

Dünya trendlerini koleksiyonlarına başarıyla yansıtan Hotiç, bireyselliği ifade eden vintage etkilerin ön planda olduğu İlkbahar- Yaz koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sunuyor. Yaratıcılığın bireysellik ile eş anlamlı olduğunu savunan Hotiç, İlkbahar- Yaz koleksiyonunda geçmişin çizgilerini modern ve genç bir tarz ile harmanlayarak günümüz kadınlarının hem şık hem de stil sahibi olma arzusuna cevap veriyor.
 

Geçmişten ilham alan Hotiç İlkbahar- Yaz Koleksiyonu; genç, modern ve feminen yansımalar ile şık ve casual arasındaki sınırları yeniden yazıyor. Kendine has modern çizgisi ve seçkin tasarımlarıyla Hotiç, İlkbahar- Yaz Koleksiyonunda yaş grubu sınırlamalarını ortadan kaldırıyor. 

90’ların kalın tabanlarından ilham alınarak tasarlanan sneakerlar İlkbahar-Yaz sezonunda da trend tutkunlarının yeniden gözdesi olmak için hazırlanıyor.

Yüksek tabanlı sandaletler, Retro sokak tarzı ve 90lı yılların trend öncüsü spor ayakkabılar sezonun vazgeçilmez parçalarından olmaya devam ediyor.

Geçmişten ilham alan Hotiç İlkbahar- Yaz Koleksiyonu; genç, modern ve feminen yansımalar ile şık ve casual arasındaki sınırları yeniden yazıyor.
Kendine has modern çizgisi ve seçkin tasarımlarıyla Hotiç, İlkbahar- Yaz Koleksiyonunda yaş grubu sınırlamalarını ortadan kaldırıyor.

İlgili Makaleler