Güneşin Zararlı Etkileri Sinoz İle Tarih Oluyor!

  Bilim ve doğadan ilham alarak tasarlanan dermo kozmetik markası Sinoz’un,  güneşin cildinizi yaşlandırmasına ve kurutmasına izin vermeden sağlıklı ve kalıcı bir koruma sağlayan Güneş Koruma Kremleri ile bu yaz plajların gözdesi olacaksınız!
  Vücudumuz için gerekli olan güneş, aslında bir o kadar da zararlı. Güneşten gelen UVA ışınları cildi kurutup yaşlanmayı hızlandırırken, UVB ışınları da cilt üzerinde yanıklar ve lekeler oluşmasına neden olur. Ancak UVA/UVB karşıtı filtreleme içeren geniş spektrumlu ve ışınlara karşı koruyucu bir yapıya sahip olan Sinoz Güneş Bakım Kremleri, üst düzey koruma sağlarken güneşin sebep olduğu kırışıklık, sarkma ve leke oluşumunu da engeller.

  Sinoz Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem, güneşin zararlı ışınlarının sebep olduğu cilt lekelenmeleri, güneş yanıkları, yaşlanma belirtileri gibi cilt problemlerini önlemek için özel olarak geliştirildi. İçerisindeki SPF 50+ ,UVA/UVB ile yoğun koruma ve uzun süreli nemlendirme özelliği güneş ışınlarına karşı kalkan görevi görürken, tek ton, pürüzsüz bir görüntü sağlıyor.

  Yağlı, akneli yüzlerde sebum üretimini azaltmaya ve cildin matlık kazanmasına yardımcı olur. SPF 50+ UVA/UVB ile yüksek güneş koruma etkisi ve yağsız, suya dayanıklı formülü ile gün boyu yeterli bakımı sağlar.

İlgili Makaleler