IWC Yeni Pilot Saatlerini Büyüleyici Bir Galayla Tanıttı

IWC Schaffhausen bu hafta Cenevre’deki Salon International de la Haute Horlogerie’de yeni Spitfire, TOP GUN ve “Le Petit Prince” modellerini beğeniye sundu. İsviçreli lüks saat üreticisi bu yıl uçma hayallerini yaşamaları için davet ettiği IWC ailesini ve çeşitli konukları özel bir gala gecesinde ağırladı. Gecenin önemli anlarından biri gerçek bir Spitfire’ın nefes kesici bir gösteriyle alana inmesiydi. Uçağı gelecek yaz Goodwood, İngiltere’den başlayarak Silver Spitfire ile dünyanın çevresini dolaşacak İngiliz pilot Matt Jones kumanda ediyordu. IWC “Silver Spitfire − The Longest Flight” projesini ana sponsor sıfatıyla destekliyor. Konukların çıktığı müzikal yolculukta ise İzlandalı rock grubu Kaleo “Way Down We Go” gibi bilinen şarkılarını seslendirirken, gala gecesine özel olarak bir araya gelen IWC’nin kendi grubu da eşsiz bir performans sergiledi.

ULUSLARARASI IWC AİLESİ BİR ARADA

Hollywood yıldızları Bradley Cooper, Rosamund Pike, Dev Patel, James Marsden, Sonam Kapoor; süper modeller Adriana Lima ve Karolina Kurkova; Valtteri Bottas, David Coulthard, Jochen Mass gibi spor dünyasının yıldızları, Negin Mirsalehi ve Oliver Cheshire
gibi kamuoyuna yön veren isimler dahil sayısız ünlü IWC marka elçisi, kırmızı halıda arz-ı endam etti.

Öğleden sonra IWC standını ziyaret eden birçok IWC marka elçisine IWC CEO’su Christoph Grainger-Herr yeni Spitfire, TOP GUN ve “Le Petit Prince” modellerini bizzat tanıttı. Bu yıl ilk kez IWC’nin fuar standı tamamen açık bir alan olarak tasarlandı. Alanın merkezinde ziyaretçilerin yakından göz atma olanağı bulduğu orijinal Silver Spitfire uçağı yer alıyor. Uçak kanadı tarzında düzenlenen stant, lüks unsurlar ile mühendislik uzmanlığını nostaljik bir seyahat hayaliyle buluşturuyor. IWC bu şekilde Pilot Saatleri’nin sıra dışı stilistik çeşitliliğini vurguluyor.

İlgili Makaleler