Justin Timberlake Nike İçin Tasarladı

Justin Timberlake beşinci solo stüdyo albümü “Man of the Woods”u kaydetmeye başladığında kafasında özel temalı bir Air Jordan vardı. 2013’te “Legends of the Summer” PE koleksiyonunun kazandığı şöhretten sonra Timberlake, çıtayı daha ileriye taşıyarak son albümünü destekleyecek bir renk seçeneğiyle yeni bir Air Jordan III JTH tasarladı.

Timberlake karısına samimi bir tribüt olarak yaptığı “Higher Higher” albümünün ardından “Higher” ve “Air” fikirlerini ne şekilde bir araya getirebileceğini düşünmeye başladı. Timberlake bu süreci şöyle anlatıyor: “Her şarkı için bir ürün hazırlama fikri ortaya çıktığında bir Air Jordan üretmenin “Higher Higher”ı üretmek gibi olacağını biliyorduk.” Üretim sonucunda ortaya çıkan şey ise Timberlake’in tüm zamanların en beğenilen spor ayakkabısı Air Jordan III oldu.

“Higher Higher” albümü eşine yazılmış dokunaklı bir aşk mektubu olmasının yanı sıra, Timberlake’in herkesin anlamasını istediği evrensel bir mesaj da içeriyor. “Anlatmak istediğimiz, hayatımızda ne olursa olsun en önemli olanın ilişkilerimiz olduğu. Para, şöhret, başarı. Bunların hepsi uçup gidiyor ama gerçek bir ilişki çok uzun süre devam ediyor.”

İlgili Makaleler