Keşfet: Women In Film

Sponsor olarak 16. yılda boy göstermesi ve Women in Film projesinin uzun ömürlü ortaklarından biri olan Max Mara; projede yer alacak aktrisi filmdeki rolü ile kariyerinin dönüm noktasını yaşayan, televizyon endüstrini topluma olan büyük katkılarıyla etkileyen, kişisel başarılarıyla göze çarpan, zarafetin ve stilin vücut bulmuş hali olarak tanımlıyor.

Max Mara ABD Perakende Başkan Yardımcısı ve Küresel Marka Büyükelçisi Maria Giulia Maramotti ve Vanity Fair Batı Yakası Yönetici Editörü Krista Smith ev sahipliğinde düzenlenen exclusive event birçok ünlünün ve yerel influencer’ların katılımıyla gerçekleşti. Davetliler Max Mara’nın geleneksel fotoğraf kabininde bolca vakit geçirirken, DJ Mia Moretti’nin performansı sayesinde de fazlasıyla eğlendiler.

Women in Film, sinema ve televizyon endüstrisinde çalışan kadınları destekleyerek, bu alanda eşitliği sağlamak ve kültürü bu yönde değiştirmeyi amaçlıyor. 1973’te hayata geçen Women in Film; televizyon, sinema ve sosyal medya gibi sektörlerde çalışan ve bu sektörlerde kendini geliştiren tüm kadınları destekliyor. Seçkin programları arasında: mentorluk, seslendirme ve sahne serileri, prodüksiyon eğitimi, yazım atölyeleri, film bitirme fonları, yasal yardım ve yıllık finansman entansifi var.

Women in Film; yıllık Emmy, Oscar ve imza etkinliğimiz olan Crystal+ Lucy Awards gibileri aracılığıyla kadınların Hollywood’daki başarılarından büyük onur duyuyor. Üyelik tüm medya uzmanlarına açık olup, daha fazla bilgi için womeninfilm.org sayfası ziyaret edilebilir.
 

İlgili Makaleler