Kim Kardashian’ın Vazgeçemediği Güzellik Ürünü!

Geçtiğimiz hafta İngiltere’de kadın dergilerinde yer alan habere göre; Kim Kardashian West, yataktan göz altı morlukları ve şişkinlikleri ile kalkmayı göze alamadığından ve nemi göz çevresine 24 saat hapsederek göz bakımı sağlamak amacıyla Neutrogena Hydro Boost göz kreminden asla vazgeçemediğini belirtti. 
 
 

Neutrogena Hydro Boost Yorgunluk Karşıtı Göz Bakım Kremi

 

Neutrogena Hydro Boost Serisinin yeni üyesi Yorgunluk Karşıtı Göz Bakım Kremi gözleri tek dokunuşla canlandırıyor ve yorgunluk izlerini anında siliyor. Göz altı çevresi anında daha dolgun ve canlı bir görünüme kavuşuyor.

Neutrogena Hydro Boost Yorgunluk Karşıtı Göz Bakım Kremi, günün yorgunluğunu uzaklaştırarak güne canlı bir görünüm ile başlamanız için 3’lü etki gösterir.

  • Yoğun nemlendirme:  Cilde yoğun nem sağlayan ve cilt bariyerini güçlendiren hiyalüronik jel yapısı ile göz altı çevresinin anında daha dolgun görünmesini sağlar.
  • Temizlenme hissi:  Cilt tarafından hemen emilen ve cildi makyaja hazırlayan hafif jel formülü, yorgun gözleri canlandırır ve yorgunluk izlerinin silinmesine yardımcı olur.
  • Nemi 24 saat boyunca cilde hapseder:  Böylece ciltteki esneklik kaybı önlenir ve gözler her gün daha canlı gözükür.

 

Oftalmolojik olarak test edilmiş göz kremi, nemlendirme için gün boyu çantada taşınabilecek uygun booyutta, 15 ml ambalajda satışa sunuluyor.  Parmak uçlarına az miktarda ürün alarak, elmacık kemiklerinin üstünden başlayarak göz çevresi etrafında daireler çizerek uygulanması öneriliyor.

İlgili Makaleler