Nike’tan Spora Davet!

Aktris Melisa Şenolsun “Sporun hayatımda çok büyük etkisi var. Çünkü spor bir disiplin demek. Bütün hayatın boyunca spor yaptığında disiplinli bir insan olmayı ve her şeyden önce sağlıklı, mutlu huzurlu bir birey olmayı öğreniyorsun. Dolayısıyla hayatımın geri kalanında spor benim için çok önemli. Çünkü spor yaptığımda kendimi daha rahat daha mutlu daha özgür ve daha başarılı hissedebiliyorum.”

Türkiye A Milli Futbol Takımı yıldızlarından Arda Turan Spor hayatın tam da kendisi. İyi günlerin olduğu gibi, kötü günlerin de olabiliyor. Kendini çok güçlü hissettiğin zamanlar da oluyor, pes etmeye yakın olduğun zamanlar da. Bazen doya doya kazanmanın mutluluğunu yaşıyorsun. Bazen “Bu engeli nasıl aşacağım?” diye düşünürken buluyorsun kendini. Hayata çok ama çok benziyor. Her an, yeni bir şey öğretiyor insana. Sevinci, üzüntüyü, heyecanı, duygusallığı bir arada yaşatıyor. Bu yüzden bence hayatı anlamanın en kestirme yolu spor yapmaktan geçiyor. Spor yaptıkça kendini de tanıyorsun, sınırlarını öğrenip, onu geliştirmeye çalışıyorsun. Bu yüzden ben diyorum ki, hangi seviyede olursa olsun, hangi dal olursa olsun; mutlaka spor yapın. Çıkın oynayın.”

Aktris Elvin Levinler; “Kendimi bildim bileli spor yapıyorum diyebilirim. Abimle beraber sporcu bir ailenin çocukları olarak küçüklüğümüzden beri sporla o kadar iç içe büyüdük ki! Bisiklete binmek, paten kaymak, yüzmek, tenis oynamak, koşuşturup ağaçlara tırmanmak… bizim için oyun oynamak gibi bir şeydi spor yapmak. Biliyorum ki en yorgun anımda bana güç verecek, en zamansız anımda bana zaman kazandıracak ve kendim için kendime yapacağım en büyük iyiliklerden biri sporu hayatımdan çıkarmamak.”

MACFit, Boyner, Rakipbul, Cihangir Yoga, Dans Fabrika ve Urban Riders gibi markaların da destek verdiği kampanya ile futbol, koşu ve dans ile ilgili etkinliklerde sporseverler bir araya gelecek.  

19-20 Mayıs tarihlerinde; İstanbul, İzmir ve Ankara’daki 50 seçilmiş MacFit spor salonları sabah erken saatlerden gece yarısına kadar, Cihangir Yoga’nın Bağdat Caddesi ve İstinye’deki şubeleri, Urban Riders ve Dans Fabrika’nın seansları Nike üyesi olan herkese açık olacak.

Kampanya dönemi boyunca ayrıca NTC ve NRC uygulaması üzerinden aktif olan kullanıcılar 23 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında MacFit’lerden 3 günlük ücretsiz giriş hakkı kazanacak.

Nike, gerçekleştirilecek çeşitli spor aktivitelerine nike.com/cikoyna adresinden kayıt olup, ücretsiz olarak katılma fırsatı sunuyor.

İlgili Makaleler