Şehirde Neler Oluyor: İstanbul’daki Sanat Etkinlikleri

Biraz tiyatro, biraz konser diyerek rotamızı Lisa Simone konserine çevirelim. 16 Ekim CRR konser salonunda saat 20:00’da başlayacak olan konser, keyifl sahnesiyle sizleri bekliyor olacak. Mutlaka gitmelisiniz! Geç giden seyirciler, balkon kısmına alınarak konseri oradan seyredecekler. Erken gitmekte fayda var, bizden söylemesi.

Şehrin monotonlaşan hayatından biraz uzaklaşıp, şimdi kendinizi doğaya ve boğaza bırakma zamanı! Bu etkinlik, Dünya Okul’una atıfta bulunuyor. 14 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan etkinlik, Bahçeköy’den başlayıp; Emirgan korusunda son buluyor. 

Frida, Kadıköy küçük salon sahnesinde; Elif Arman’ın oyunculuğuyla sahneye taşınıyor. Tek perde halinde 70 dakika sürecek olan oyun, 12 Ekim-27 Ekim tarihleri arasında siz seyircisiyle buluşuyor. Biletleri Biletix’ten veya internet sitesinden satın alabilirsiniz. 

Adından söz ettirecek olan sergiler arasında; Frank Vogel’in Sınır Aşan Nehirler sergisi, 27 Eylül-24 Kasım tarihlerinde Notre Dame de Sion Lisesi içerisinde siz davetlilerini bekliyor. ‘Paylaşımdaki Su’ adlı çalışmalarında, suyla ilgili sorunların; ekonomik, jeopolitik ve ekolojik meselelerden kaynaklandığını vurguluyor. 

Geçen sezon seyircisiyle büyük ilgi gören ”7 Kocalı Hürmüz” bu sezon 3 Kasım tarihinde, ilk gösterimiyle seyirci karşısına çıkıyor. güzelliğiyle sahnede adeta parlayan Birce Akalay geçen sezon olduğu gibi, bu sezon yine başrol oynayacak. Biletleri Biletix’ten alabilirsiniz, şimdiden iyi eğlenceler!

İstanbul’da karşılıklı bulunan fenerlerin hikayelerini Teğet Mimarlık kurucularından Ertuğ Uçar anlatacak. Dinleyici olarak siz de orada bulunmak isterseniz; Saat 11:00’dan 15:00’a kadar sürecek etkinliğe, 18 Ekim’de katılım sağlayabilirsiniz. Etkinlik rotası Fenerbahçe Fenerinden başlayıp Ahırkap Fenerine kadar devam ediyor.

Hollywood tarihinin en sevilen aşk hikayelerinden biri, bu sefer karşınıza sahne versiyonu ile çıkıyor. 19-28 Ekim tarihleri arasında Zorlu Psm Turkcell Sahnesi’nde! 

Bir Sabahattin Ali eseri! En çok okunanlar listesinde olan bu eser; ilk defa tiyatro olarak karşımıza çıkıyor. 19-20 Ekim tarihlerinde Uniq Hall İstanbul’da seyircisini bekliyor. Büyük ilgi gören bu oyunu siz de mutlaka izlemelisiniz.  

İlgili Makaleler