Sha Wellness Clinic ile Sağlıklı Yaşam Yolculuğu

SHA Wellness Clinic, şehir hayatının olumsuz etkilerinden arınmak, bedensel ve zihinsel olarak yenilenmek isteyenleri wellness alanında devrim yaratan SHA Residences ile tanışmaya davet ediyor. SHA, merkezde gerçekleştirilen eşsiz uygulamalara ek olarak sağlıklı yaşam konusunda öğretileri ile ömür boyu sağlıklı yaşamın anahtarını ev konforunda sunmak için tasarlanan 11 residansı ile sağlıklı yaşam tutkunlarını bekliyor.

Sağlıklı yaşam konusunda; yaşam tarzı ve diyete ek olarak, yaşanan ortam ve mekanların önemini vurgulayan SHA, sağlık ve yapılar arasındaki bu ilişkiyi inceleyerek, uzman ekibi ve dünyanın en prestijli mimarları işbirliği ile  tasarım, malzeme ve teknolojinin sağlıklı yaşam yolculuğunda devrim yaratmayı hedeflediği yepyeni mekan konsepti “SHA Residences” ı yarattı.

Özenle seçilmiş mizanpaj, iç mekanların dış mekânla etkileşimini koruyarak doğal güneş ışığından yararlanma, Feng Shui prensiplerine saygı, teknolojinin kullanımı ve sağlık, kromoterapi ve hava kalitesi ölçüm ve arıtma mekanizmalarına uyarlanmış otomatik sistemler ile SHA Residences konfordan fazlasını sunuyor.  

Doğal malzemeler ve doğaya saygılı sistemleri ile SHA Residences, sürdürülebilir bir yapı modeli ortaya koyuyor.

İlgili Makaleler