Şimdi Tokyo’dayız: Tommy Hilfiger Sonbahar/Kış 2018-19

İlk ‘Tommy x Lewis’ ortak koleksiyonu, ‘TOMMY ICONS’ kadın kapsül koleksiyonu ve HILFIGER COLLECTION kadın koleksiyonu, geleneksel defile formatına yenilikçi bir yorum getiren bir etkinlikte sergilendi.

Tommy Hilfiger etkinlik konusunda şöyle konuştu: “TOKYO ICONS, Sonbahar 2018 koleksiyonlarımızı kutladığımız inanılmaz bir yolculuğun son durağı olurken gelecek nesillerin iyimser ruhuna ve kararlılığına dikkat çekti. Benzersiz işbirlikleri ve inovasyon tutkumuzla geleneksel defile kurallarını yıkmaya ve TOMMY HILFIGER dünyasındaki tüketicilerin ilgisini çekmeye devam ettik.”

Bu yenilikçi format, ikonik Amerikalı tasarımcı Tommy Hilfiger ile İngiliz yarış pilotu, dört kez FIA Formula OneTM Dünya Pilotlar Şampiyonu ve TOMMY HILFIGER erkek giyimi küresel marka elçisi Lewis Hamilton’un birlikte tasarladığı Sonbahar 2018 Tommy x Lewis ortak koleksiyonunun global lansmanı etrafında daha fazla heyecan yaratmak için ilham veren bir platform sağladı. Sanal podyumda üniseks stillerle sunulan Tommy x Lewis erkek giyim koleksiyonu, markanın spor giyim köklerini benimserken ikonik Amerikan stillerini yeniden ele alıyor. Koleksiyon, cesur renkler, sportif etkiler, klasik parçalar ve çok yönlü şekillerle markanın özgüvenli ve modern hayranlarına hitap ediyor. Lewis, her tasarıma kattığı kişisel dokunuşlar için kendi dövmelerinden, lüks sokak stili gardırobundan ve uğurlu sayısı 44’ten ilham alıyor.

İlgili Makaleler