Taptaze Bir Yaz

  Çiftlerin olduğu kadar ailelerin de tatilde ilk tercihlerinden olan Maxx Royal Resorts, bu yeni eğlence konsepti ile ailelerin keyifle konakladığı tesislerde de eğlencenin en üst seviyede olabileceği ve sürekli kılınabileceğini ispatlıyor. Yaz boyunca misafirlere birebir dahil olabilecekleri üstün bir eğlence deneyimi sunan tesisin eğlence olanakları bununla da sınırlı kalmıyor.
  Beyaz atlarla dekore edilmiş iç tasarımı ile yaratıcı bir konsepte sahip Royal Horse Lounge, canlı müzik ve benzersiz şovlarla tatilinize eğlence katıyor. Dünya mutfaklarının en iddialı tatlarını buluşturan Restoranlar Sokağı’nın kalbindeki Azure Court’un birbirinden özel şovlarına, dünyaca ünlü isimlerin konserlerine ve rengarenk sürprizlere ortak olabilirsiniz. Maxx Royal Belek’te kendinizi müziğin ve eğlencenin ritmine bırakıp, lüks, konfor, mutluluk ve heyecanı bir arada yaşamanız mümkün.

  Şehrin karmaşasından uzakta, doğayla bütünleşebileceğiniz huzurlu ortamı ve birbirinden farklı eğlence olanakları sayesinde renkli bir tatilin kapılarını aralıyor.

  Dünyanın dört bir yanından Akdeniz kıyılarına taşınan farklı mutfaklar, göz kamaştırıcı güzellikteki doğa, özel hizmetler ve kişiselleştirilebilir konaklama alternatifleri…
  Misafirlerin konfor ve mutluluğunu en üst düzeyde tutmayı hedefleyen Maxx Royal dünyası, kurulduğu ilk yıldan bugüne lüks anlayışını her sezon bir adım öteye taşıyor. 

  Maxx Royal şıklığına, 2019 yılında yepyeni hizmetler eklemeye hazırlanan tesis, yine her anı unutulmaz olan tatillerin adresi. Minik misafirlerin eğlence alanlarından villa ve restoranlara kadar yenilenen alanları ile siz de bu yaz tatil anılarınızı tazeleyeceksiniz.

  Eşsiz doğa ve deniz manzaralarına açılan süitlerde, tatilinizin tadını kusursuz hizmetler eşliğinde doyasıya çıkarmaya hazır olun! 

  Albatros Villalarının ise iç dizaynları baştan sona değiştirilerek zarif ayrıntılarla dekore edildi. 
 

  Maxx Royal Belek’in özel tasarıma sahip süitlerinde hayal ettiğinizin çok ötesinde bir ayrıcalık hissedeceksiniz. Bu yıl itibariyle aquapark’ın karşısında yer alan villaların hem iç hem dış mimarileri baştan sona yenilenerek özel bir konsept sunmaya hazırlanıyor. 

  “Her an, her yerde, her şey olabilir” felsefesiyle dünyanın farklı noktalarından gelen yetenekleri bir araya toplayarak sunulan eğlence konsepti, bugüne kadarki sıradan eğlence anlayışından çok farklı ve üst düzey bir yaklaşım. 
  Siz pastanede nefis atıştırmalıkların tadına bakarken yan masanızda oturan kişi Guinness Rekorlar Kitabı’na girmiş bir atlet veya Disney’den gelen bir dansçı olabilir.
  Havuzlardan sahnelere ve restoranlara kadar her yerde karşınıza çıkmaya hazırlanan ödüllü dansçılar, dünya rekorlarını elinde bulunduran sporcular ve akrobatlar size eğlence dolu bir tatil vaat ediyor.
 

İlgili Makaleler