Moda Kimliğinizi Keşfedin

Moda tarihini, güncel trendleri bilen ve onlardan beslenip kendi tarzını ortaya koyan kimliktir. Vintage parçaları çok iyi kullanırlar. Çoğu mimar,editör,blogger ve tasarımcı yaratıcı moda kimliğine sahiptir. 

Özgünlüğüyle ve iddiasıyla gözümüze çarpan tarzlardan biridir. Abartıya asla hayır diyemezler. Göz alıcı renkleri üzerlerinde taşımaktan hoşlanırlar. Vogue dergisinin eski moda yazarı Anna Piaggi’nin tarzı tam anlamıyla dramatiktir. Farklılık katarak bizi şaşırtmayı başaran kimliklerden biridir.

Rahatlık bu kimliğin diğer adıdır. Jean, gömlek ve tişört onların üniformasıdır. Daha doğal ama canlı bir görünüme sahip olan bu moda kimliğine en iyi örnek kesinlikle Jennifer Aniston.

Pastel renkler, tütüler ve çiçek desenleri romantik moda kimliğini en iyi anlatan üç kelimedir. Leopar ve derilerden olabildiğince uzak dururlar. Yaşamlarının %50’sini babet giyerek geçirirler. Bu moda kimliğinin çocuksu ve masum bir tarafı vardır. Pastel tonlarının vermiş olduğu saflıkla dünyamıza romantizm katarlar.

Elegant moda kimliğini iki kelimeyle tanımlarsak ölçülü ve şık diyebiliriz. Seçimlerini üst kalitede kumaştan kullanırlar. Zarafet ön plandadır. Elegant moda kimliği diyince ilk akla gelen isimler Kate Middleton ve Prenses Diana’dır.

Dekolte, dantel ve yüksek topuklar seksi moda kimliğinin anahtar kelimeleridir. Deniz kızı görüntüsünden asla vazgeçemezler. Bu yüzden dar giyinmek onların vazgeçilmezidir. Kim Kardashian ve Emily Ratajkowski’yle seksi moda kimliği bütünleşmiştir diyebiliriz. Blake Lively ise ölçülü seksiler arasındadır.

Hazırlayan: Elif Şanlı

İlgili Makaleler