Geniş ve Bol Pantolonlarla Şık Olmak İçin 25 Kombin Önerisi

Bol pantolonlar stil oyununda yeniden yükseliyor. Yüksek modanın podyumlarında küllerinden doğan bu klasik parçalar, hem ofis hem de sokak stilinizi ele geçirmeye geliyor. Peki bu yılın en trend bol pantolon kombinleri neler, geniş pantolonlar nasıl parçalarla kombinleniyor? Gelin beraber göz atalım.

Bol Pantolonları Ofis Stilimizde Nasıl Kombinleriz?

Aslında bol pantolon modelleri gardırobunuzun kurtarıcı parçalarındandır. İster oversize üstlerle, ister vücudunuzu saran tamamlayıcılarla kullanın; her şekilde muhteşem görüneceksiniz!

Ofis stilinizde kıyafet olarak beyazın bütünlüğünü korumak isteyen kadınlara önerimiz, tamamlayıcılarında nude renkler kullanmaları. Beyaz bol pantolonu; gömlek, triko veya kazaklarla kombinleyebilir seçtiğiniz kıyafeti pantolonunuzun içine sokarak dikkatleri bel hattınızda toplayabilirsiniz. Nude, krem ya da limon kabuğu renklerinde çanta, ayakkabı ve aksesuar tercih edebilirsiniz.

Geniş ve bol pantolonları kullanmanın en risksiz ve garanti yollarından birisi de ceket pantolon takım giymek. Aynı renkte, aynı dokuda ve benzer kesimlerdeki bu iki parçayı tercih edecekseniz, görünümünüzü sıkıcılıktan uzaklaştırmak ve özgün hale getirmek için renklerin gücünü kullanabilirsiniz. Alışılmadık renklerde giyeceğiniz takım, tüm bakışları üstünüzde toplayacak. Ceketinizin içine nötr renklerde bir triko, tişört ya da gömlek giyebilirsiniz.

Renklerin gücünden bahsetmişken nötr tonlu bol bir pantolonu seçeneğiniz çarpıcı bir üst ve ayakkabıyla harika bir tamamlayıcı haline getirebilirsiniz. Solda lacivert çiçek desenli saten bir gömleğin, bol bej bir pantolon ve bordo stiletto’larla tamamlandığını görüyorsunuz. Kombindeki renk dengesi ve dağılımı göz yormadığı gibi aynı zamanda çok da havalı görünüyor. Bu tarz bir kombin yarattığınızda dilerseniz çantanızı ayakkabılarınızla aynı tonda seçebilir daha net bir bütünlük elde edebilirsiniz.

Ofis stili ilhamınızı Emily Ratajkowski’den alın! Ünlü yıldız New York sokaklarında, objektiflere bol ceket ve pantolon takımıyla yansıdığında stilini kendimize uyarlamak için ortada hiçbir engel göremedik. Siyah basic tişört ile tamamlanmış kombini denerken ceketin içine, beyaz gömlek veya tişört de giyebilirsiniz. Stiletto mu sneaker mı diye sorarsanız bizim tercihimiz sneaker’dan yana! Böylece spor şıklığınıza yeni bir soluk katabilirsiniz.

Kısa paça bol pantolonlar da ofis stiliniz için harika bir seçenek olabilir! Görünümünüzü çarpıcı kılmak için beklenemeyen tonda bir stiletto giyebilirsiniz. Bu durumda da ortaya acayip bir bol pantolon kombini çıkıyor!

Bol pantolonların en beğendiğimiz modeli kesinlikle yüksek bel kesime sahip olanlar, bu pantolonların özellikle cep ve düğme detayları görünüme bambaşka bir hava katıyor. Yüksek bel bol pantolonlarınız etnik desenli gömleklerle kombinleyebilirsiniz. Eğer karışık desenli bir üst kullanacaksanız ve pantolonunuzda düğüme ya da farklı cep modelleri gibi ayrıntılar varsa görünümünüzü boğmamak adına kemer kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.

Neon modasını ofis stilinize uyarlamak isterseniz ceket pantolon takımlar sizin için oldukça kullanışlı olacaktır. Özellikle ceketin içine giymeyi tercih ettiğiniz gömleğin yakalarına bir broş takarsanız veya ekstra bir düğmeyi daha iliklerseniz görünümünüzü kolaylıkla özgünleştirmiş olursunuz.

Geniş pantolonların hepsi birbirine benziyor, hiçbir farkları yok ve bu durum benim gardırobum için fazla sıkıcı diye düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Merak etmeyin, kesinlikle kendi tarzınıza uygun bir bol pantolon kombini yaratabilirsiniz! Öncelikle göz önünde bulundurmanız gereken temel fark renk, daha sonrasında ise kemer, kesim modeli ve bel boyu gibi detayları karşılaştırarak kendinize ve tarzınıza en uygun bol pantolona sahip olabilirsiniz. Örneğin kırmızı bir bol pantolonunuz varsa kombininizi pötikareli kırmızı beyaz bir kabanla yapabilirsiniz. İçinize de şifon veya saten gömlek, hava durumuna göre kazak tercih edebilirsiniz.

Bol pantolonları bol üstlerle kombinleme fikri kulağa çok klişe gelse de, klişelerin de klişe olmak için bir sebebi var öyle değil mi? Özellikle kış aylarında oversize örme kazaklarınızla, ofis stilinizde harika görünümlere imza atabilirsiniz.

Sienna Miller sezonun en trend rengindeki yüksek bel bol pantolonunu aynı tonları içeren detaylara sahip sweatshirt’ü ile kombinlediğinde, hepimize ofis şıklığı ilhamı vereceğinden habersizdi! Fakat spor ve şık bir görünüme sahip bu bol pantolon kombini hem oldukça konforlu hem de çok havalı!

Basic kombinler ofis stilinizde çabasız şıklığı yakalamanın bir numaralı formülü. Bu tarz görünümleri taba ya da nört renklerde tamamlayıcı parçalarla çarpıcı ve daha cool hale getirebilirsiniz.

Nötr renklerden bahsetmişken, beyazın bu tarz kombinlerde en sık tercih edilen ve en iyi sonuç veren renklerden biri olduğunu söylemeden geçemeyiz. Diğer renklere göre kimi zaman daha resmi görünen nört renkli kombinlerinizi basic tişörtlerle tamamlayabileceğiniz gibi baskılı veya üzerinde belli mottolar yazan parçalar kullanarak daha eğelenceli bir kombin elde edebilirsiniz. Ayrıca aksesuarların gücünü de es geçmemek gerekir.

Eğlenceli kombinlerin bir numaralı parçası tie dye desenli kıyafetler, ofis şıklığınıza yeni bir soluk getirebilir. Sade bir görünüm elde etmek için tie dye bol pantolonlarınızı beyaz tişörtle kombinleyin, fakat renkli ceketleri de işe dahil edin. Böylece İskandinav stiline göz kırpmış ve renklerin gücünü sonuna kadar kullanmış olacaksınız.

Gardırobunuzda hem renk hem de kıyafet modelleri açısından minimallikten yanaysanız sadece gir beyaz ve siyahı kullanarak bugüne kadar yapılmış en cool kombinleri yapabilirsiniz. Bol pantolonlarınızda renk seçiminin siyah dışında olmasını tercih ederiz böyle görünümünüzde sıkıcılıktan kaçınmış olacaksınız. Bol pantolonunuzu aynı şekilde bol tişört veya boyfriend gömlekle kombinledikten sonra önerimiz oversize ceket ve kabanlar kullanmanız. Böylece bütün olarak bir uyuma sahip olacaksınız.

Bol pantolonlarla ofis şıklığınıza yeni bir seviye kazandırmanız için yapacağımız son öneri, pantolonunuzda çarpıcı bir renk tercih ederek dikkatleri üstünüzde toplamanız. Bu fotoğrafta olduğu gibi, mercanın en tatlı tonundaki bol pantolonunuzu siyahla kombinleyerek hem görünümünüzün odağını dağıtmamış hem de tonlamayı uyumlu hale getirerek göz yormamış olursunuz.

Bol Pantolonları Sokak Stilinize Uyarlayın

Sokak stilinizde ofise göre daha rahat ve salaş kombinleri tercih ediyorsanız bol pantolonlar bu konuda vazgeçilmeziniz olmaya aday.

Nötr tonlu bol pantolonunuzu, beyaz örme kazakla kombinleyerek çabasız şıklığa ulaşın. Görünümünüzü çarpıcı hale getirmek için aksesuarlardan yardım alabilirsiniz, bu kombinde kullanabileceğiniz bazı renkler: Mavi, turuncu, mercan, pembe, mint yeşili, limon kabuğu…

Sonbaharın tüm tonlarını bir kombinde birleştirmek istiyorum diyorsanız bu kombin sizin ilham almanız için! Taba ve tonları, yeşil, bordo ve göz yorulmasına sebep olmamak için beyaz. Siz de deneyin, tüm bakışların üstünüzde toplandığını hissedeceksiniz!

Sonbaharın tüm tonlarını bir kombinde birleştirmek istiyorum diyorsanız bu kombin sizin ilham almanız için! Taba ve tonları, yeşil, bordo ve göz yorulmasına sebep olmamak için beyaz. Siz de deneyin, tüm bakışların üstünüzde toplandığını hissedeceksiniz!

Halter yaka üstler bol pantolonla kombinlendiğinde ortaya harika bir görünüm çıkıyor. Dilerseniz triko, dilerseniz örme halter yaka üstlerinizi yüksek bel bol pantolonlarla kombinlemeyi deneyin, sonuca bayılacaksınız.

Bol pantolonlar monokrom görünüm yaratmanızda en konforlu yardımcılarınız olacak.

Siyah ve beyazın kontrastından vazgeçemiyor fakat yine de görünümünüzü çarpıcı hale getirmek istiyorsanız, aksesuarlarınızı göreve çağırın! Ayrıca siyah pantolonlarınızı nasıl kombinleyeceğinizle ilgili ilham arıyorsanız siyah pantolon kombinleri listemize göz atın.

Baskılı tişörtler hepimizin gardırobundaki en eğlenceli ve kimi zaman en anlamlı parçalar. Tişörtünüzün alt kısmını pantolonunuzun içine sokmayı deneyin, bu minik dokunuş görünümünüze oldukça cool bir hava katacak.

Gigi Hadid’den sokak stili ilhamı! Model yüksek bel bol pantolonunu siyah crop top’uyla kombinlediğinde hepimizin aklından aynı cümle geçti: Biz neden yapmıyoruz?

Monokrom görünümün için seçtiğiniz renk beyazsa fakat düğün pastası gibi görünmek istemiyorsanız canlı tonlarda çanta ve ayakkabı ile istediğiniz çarpıcı görünümü kolayca elde edebilirsiniz.

Desenli bol pantolonlardan bahsetmeden bu konuyu kapatamazdık. Son kombinimiz kış günlerinde sokak stilinize ilham vermek için geliyor. Pötikare desenli kırmız pantolonu, beyaz basic, isterseniz baskılı tişörtlerinizle kombinleyin ve dahasını düşünmeyin. 

İlgili Makaleler