Hypoxi ile Vücudunu Yeniden Şekillendir!

Şekilli bir vücuda sahip olmanın en hızlı ve alternatifsiz yolu
Yatarak konforlu bir şekilde  özellikle bacaklar, basen ve kalça bölgesindeki yağları eritmeye yardımcı olan Trainer L250, özel kıyafet yardımıyla karın ve bel bölgesinde birikmiş yağları eritmeye yardımcı olan Vacunaut,  basınç ve vakum ile pürüzsüz, sıkı, düzgün ve selülitsiz bir cilt yaratmayı destekleyen cilde elastikiyet kazandırarak, metabolizma ve kan dolaşımını hızlandıran Dermology, oturur pozisyonda bacaklar, basen ve kalça bölgesindeki yağların parçalanmasını destekleyen Trainer S120’den oluşan dört çeşit cihaz ve özel kıyafetler kullanılarak uygulanan bir egzersiz ve vakum terapisi olan Hypoxi, sağlıklı beslenme paketiyle desteklenerek vücuttaki kalıcı yağları kısa sürede yakmayı hedefliyor.  Dünyada ve Türkiye’de  starların tercih ettiği kadınlar kadar erkeklerin de en büyük problemi olan bölgesel yağlanmada etkili ve kısa sürede sonuç veren neştersiz ve doğal incelme yöntemi Hypoxi sayesinde ince ve fit görünüm elde ediliyor.
 
1 ay 12 seans haftada 3 gün …
Haftada 3 gün 50’şer dakikalık olmak üzere bir ay süresince 12 seans Hypoxi uygulaması sonucunda kişinin cinsiyetine, yaşına, metabolizmasına göre minimum bir beden olmak üzere istenilen ve/veya hedeflenen bölgeden incelme gerçekleşiyor. Hypoxi’de vakum terapisi ile birlikte hafif tempoda egzersiz yapılırken kan dolaşımı sorunlu bölgelere çekilerek istenilen bölgeden yağ yakımı sağlanıyor. Sıkı bir diyet yapmadan sadece Hypoxi seansı sonrasında karbonhidrat alımı kesilerek yaklaşık 2.5- 3 kg. verilerek yüzde 90 yağ kaybı gerçekleşmiş olur.
 
Hypoxi ile sıkı, pürüzsüz, düzgün bir cilt, biçimli bir vücut…
Hypoxi ani basınç değişiklikleriyle zayıf toplardamarları destekliyor, yer çekimi ve dinamik basınçla kandaki yağ asidini arttırıyor. Doku sıvılarının vücuttan atılmasını hızlandırıyor. Toksinler ciltten atılıyor, cilt elastikiyet kazanıyor, metabolizma hızlanıyor ve yağ dokusu aktivite kazanıyor.  Cilt ve bağ dokusunu sıkılaştırıyor, sıvıların ve toksinlerin dışarı atılımını sağlıyor, doku metabolizmasını hızlandırıyor. Hypoxi’de düşük basınç, kanı cilt ve yağ dokusu içine emiyor ve böylece bu alanda kan dolaşımını, metabolizmayı ve beslenmeyi hızlandırıyor. Hedefli ve doğru yönlendirilmiş bir yağ yakma uygulaması için düşük basınç vazgeçilmez bir unsur… Daha sonra uyguladığı yüksek basınç ile ciltte ve yağ dokusundaki kan ve vücut sıvısı dışarıya itiliyor, vücut sıvılarının vücudun alt bölgesinden üst bölgesine taşınması hızlandırılıyor. Bu şekilde toplar damarlar ve lenfler destekleniyor, üzerlerindeki yük hafifletiliyor.
 

İlgili Makaleler