Jaeger-LeCoultre Amanda Seyfried’ı Ağırlıyor

Jaeger-LeCoultre, SIHH 2019’da dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Amanda Seyfried’ı ağırlıyor. Amerikalı oyuncu Amanda Seyfried, olumlu eleştiriler toplayan birçok film ve televizyon projesinde yer aldı.

Rol aldığı iki büyük müzikal uyarlamasıyla bütün dünyada büyük beğeni toplayan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Seyfried, İsviçre’nin Cenevre şehrinde gerçekleşecek olan SIHH 2019’a Jaeger-LeCoultre’un davetlisi olarak katılacak.

Amanda Seyfried, özellikle Universal imzalı SEFİLLER ve daha öncesinde Meryl Streep ile birlikte rol aldığı ve kariyerine kadın başrol oyuncusu unvanını ekleyen MAMMA MIA! ile MAMMA MIA! YENİDEN BAŞLIYORUZ müzikallerinde sergilediği oyunculukla sinema dünyasının önemli oyuncuları arasında yerini aldı.
SEFİLLER üç Oscar ödülü kazandı; MAMMA MIA! ise Paramount’un KÖTÜ KIZLAR filmindeki kült karakteri ‘Karen’ gibi performansıyla dikkatleri üzerine çektiği yardımcı rollerden yıldızlaştığı film serilerine hızla geçmesini sağladı. Gerilim filmi BÜYÜK HATA’da Julianne Moore ve Liam Neeson’a, Nicholas Sparks’ın romantik drama filmi SEVGİLİ JOHN’da Channing Tatum’a, romantik dram-komedisi AŞK MEKTUPLARI’nda Vanessa Redgrave’e eşlik etti. Catherine Hardwicke’in yönettiği KIZ VE KURT adlı fantastik filminde başroldeydi.

Amanda yakın bir tarihte vizyona girecek olan Blumhouse’un YOU SHOULD HAVE LEFT filminde Kevin Bacon’la, FOX’un yeni filmi THE ART OF RACING IN THE RAIN’de ise Milo Ventimiglia ile başrolleri paylaşıyor.
Eleştirmenlerin övgüsünü kazanan dram/gizem türündeki FIRST REFORMED filminde de Ethan Hawke ile başrolleri paylaştı.

İlgili Makaleler