Kanyon Pop Up Restoran Adana Onbaşılar Kebap Kanyon Escale’de

Kanyon Pop Up Restoran etkinlikleri lezzet çıtasını yükselterek devam ediyor. Kanyon Escale, 14 – 15 Nisan tarihlerinde 2 gün boyunca Adana’nın en ünlü restoranı Onbaşılar Kebab’a ev sahipliği yapıyor. 2 gün boyunca Adana mutfağının vazgeçilmez lezzetleri Kanyon Escale’de servis ediliyor.

Onbaşılar Kebap, şefi Vahit Şemi ile Escale’e misafir olacak ve lezzetlerini Escale’in şefi Tevfik Alparslan ve ekibi ile birlikte hazırlayıp sunuyor.

Lokal ürün kullanımı ile “Brasserie” kalitesinin üstünde bir yemek deneyimi yaşatan, Kanyon’un vazgeçilmez adresi Escale, Adana Kebabı’nı 14-15 Nisan tarihlerinde şehre getiriyor olacak. Tevfik Alparslan ve Vahit Şemi tarafından hazırlanacak lezzetler ile Escale’de Pop Up Restoran deneyimi misafirlere yaşatılacak.
Escale’de Adana Onbaşılar Kebap Pop Up menüsünde fındık lahmacun, mini peynirli pide, içli köfte, elde zırhla kıyılmış Adana kebap, cevizli tel kadayıf ve  daha fazlası yer alıyor. Adana Onbaşılar Kebap Pop Up Restoran deneyimi, 14 ve 15 Nisan tarihlerinde tüm gün gerçekleşecek. Bu deneyimi yaşamak için Escale’i 0212 353 51 01 arayıp rezervasyon yaptırabilirsiniz.

İlgili Makaleler