Kapaklar Dile Geldi

InStyle kapaklarına konuk olan ünlü isimler kapaklar ve çekim günlerini  anlatıyor!

100. sayımızı kutlarken, ünlü isimlerden gelen yorumlara bakmak için fotogaleriye tıklayabilirsiniz. 

Heidi Klum

MART 2010

“Bu kıyafete ve kıvrımlarımı ortaya çıkarışına bayılıyorum! Üstelik bu fotoğraftaki gülüşümü, saçımı ve makyajımı da çok beğeniyorum. Bu çekimde çok eğlenmiştik. Bütün gün şakalaştığımızdan dolayı günün sonunda çekimi yetiştirmek için acele etmek zorunda kalmıştık.”

Demet Evgar

MAYIS 2010

"InStyle ekibi ile çalışmak çok zevkliydi. En sevdiğim kapak çalışmamı da onlarla yaptım zira. Bu kapaktaki saçım da en sevdiğim saçım."

Cameron Diaz

AĞUSTOS 2010

“Bu fotoğrafı Nevada Çölü’ndeki Fire State Park’ta çekmiştik. Sabahtan gün batımına kadar orada olduğumuz için, gün içinde ışığın değişmesine şahit olmak inanılmazdı. Stüdyo dışında çekim yapmanın ilham verici bir yönü var. Bu sayıdaki çekim için yaptığımız cesur Mad Max stiline de bayılmıştım. Resimler çok hoş ve eşsiz çıkmıştı.”

Bergüzar Korel

EKİM 2010

“Daha önce de InStyle ile bir araya gelmiş ve çok keyif aldığım bir çekim geçirmiştim. Ancak bu kapağın benim için yeri çok farklı. Çünkü Ali’min doğumundan sonraki ilk dergi çekimimdi. Enerjilerimizin uyuştuğu harika bir ekiple muhteşem bir gün geçirdik. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.”

Özge Ulusoy

ŞUBAT 2012

“Çok eğlenceli geçen, modern bir çekimdi. Harika bir ekiple çalışmıştık. Çok sevdiğim kapaklarımdan biri oldu.”

Burcu Esmersoy

TEMMUZ 2012

“Bu kapak çekimi Dominik Cumhuriyeti’ndeki Survivor’da yaptığım sunuculuk görevinden döndüğüm gündü. İnanılmaz mutlu olmuştum kapak çekimine gideceğim için. Çünkü çok sevdiğim bir ekiple çalışma imkanına bir kez daha fırsat bulmuştum. Lokasyon olarak da çok güzel bir yerde, Sedef Adası’nda yapmıştık çekimi. Bu fotoğraflarımı hala çok severim.”

Hadise

AĞUSTOS 2012

“Bu çekimi düşündükçe aklıma ilk gelen kelime; sıcak. Çünkü bir kaç kare hamamda çekildi ve ekipçe çok zorlandığımızı hatırlıyorum. Kıyafetleri çok beğenmiştim, özellikle kapak için seçtiğimiz daracık diz altı elbise tam benim tarzımdı. Ekip de süperdi. Emre Doğru ile çalışmayı seviyorum.”

Sinem Kobal

ŞUBAT 2013

“Tamer Yılmaz’ın objektifinde InStyle’ın yetenekli ekibiyle birlikte çalışmak benim için keyifli ve heyecan verici deneyimlerden biriydi. Özgür hissettiğim, samimi ve başarılı InStyle ailesiyle nice çekimlere… 100. sayınız kutlu olsun!”

Naz Elmas

AĞUSTOS 2013

InStyle ekibi benim dostlarım, en sevdiklerim. Bir sürü işe beraber imza attığımız yeteneklilerim. Kapak yeri masallardaki kadar güzeldi. Benim için InStyle; harikalar dünyası!”

Julianne Moore

HAZİRAN 2006

“Bu kapağı çok seviyorum. Ünlü gazete bayisi, Hudson News kendi torbasının üstüne bu kapağı bastırdığı için yıllar boyunca resmimi gördüm. Çok beğendiğin fotoğrafının her yerde karşına çıkması gerçekten olağanüstü oluyor.”

Catherine Zeta-Jones

AĞUSTOS 2010

“Bu kapağa bayılıyorum. Bana yazı hatırlatıyor. Bu harika styling, efsanevi stilist Freddie Leiba’ya ait. Onunla beraber çalışmak büyük bir zevkti.”

Gamze Özçelik

OCAK 2008

InStyle dergisine ilk kapak çekimim olması ve sevgili Nihat Odabaşı’yla da gerçekleşmiş olmasından dolayı benim için yeri ayrıdır. Aynı zamanda o dönem çok ciddi spor yaptığımdan, zayıf ve fit olduğumu, kıyafetleri genelde arkadan mandalla daraltmak zorunda kaldığımızı hatırlıyorum. InStyle ailesiyle birlikte olmak her zaman keyifli gelmiştir bana.”

Çağla Şikel

KASIM 2008

“Çok yoğun ve yorgun bir günümdeydim hatta sabah yayından çıkıp gelmiştim ama tüm ekibin müthiş enerjisiyle eğlenceli bir çekim yaptık. Saç, makyaj ve styling hayal ettiğim gibiydi. Sonuçta benim için unutulmaz kapaklardan biri oldu.”

Ebru Akel

OCAK 2009

“Bu kapak en sevdiğim ben hallerimden. InStyle ekibi yine özenle hazırlanmıştı bu çekim için. Burada “Sıcak” filminin heyecanını yaşayan saçları ilk kez kısa, sade, mutlu ve heyecanlı bir Ebru var. Her zaman istikrarla kaliteyi, yeniliği, farklılığı yakalayan InStyle dergisinin hem kapağını süslemeyi hem takip etmeyi çok seviyorum. Bu koca yürekli ekibin nice yüzlerce sayısını kutlamak dileğiyle. Teşekkürler InStyle, birlikte nice 100. sayılara!”

Tülin Şahin

EKİM 2009

“Nihat Odabaşı ile çalışmak gerçekten çok özel bir şeydi. Bir de bu çekimin şarkısı vardı. Tüm gün Ciara&Justin Timberlake`den `Love, Sex & Magic` çalmıştı. Ekipte herkes çok sevmiş ki, gece 04.00`de biten çekimde kimse bıkmadan usanmadan şarkıyı dinledi. O gün bugündür ne zaman o parça çalsa gözümün önüne ve aklıma hep bu InStyle kapak çekimi gelir. O şarkı benim için bu kapak demek.”

Yasemin Allen

OCAK 2014

“2014 senesine her seferinde kaliteli işler çıkaran InStyle ekibiyle kapak çekimi yaparak girmek benim için büyük bir mutluluktu. Nice çekimlere ve güzel işlere.”

Serenay Sarıkaya

EYLÜL 2013

“Neredeyse en favori fotoğraflarımı hep InStyle ekibi çekti. Hele bir de işin içine Tamer Yılmaz girince benim listemde ilk 3’e giriyor bu nadide çekim. Beni bu kadar güzel gösterdiği için makyöz Çiğdem Yartaşı’na ve saçlarımı yapan İbrahim Zengin`e teşekkür eder, InStyle ekibiyle birlikte daha nice özel çekimler yapmayı dilerim.”

Fahriye Evcen

EKİM 2013

"İşini bilen bir ekiple çalışmanın ayrıcalığını her çekimde hissettirdikleri için teşekkürler. Etkileyici bir atmosferi olan tarihi bir gemide çekim yapmak ayrı bir hoşluktu. 100. sayıya erişmiş olmanızı ayrıca tebrik ediyorum, nice yüzlere…"

Hande Subaşı

ARALIK 2013

“10 yıldır tanıdığım ve çalıştığım bir ekiple çekim yapmak çok rahattı. Bu sayede kendinizi teslim etme konusunda daha cesaretli olabiliyorsunuz. Örneğin çekime başlamadan ekip kararıyla Hüseyin Aydın saçlarımı kesti. Nazlı Kayran harika parçalar seçmişti. Ayten Alpün’le çok pozitif olduğu için çalışmak zaten çok rahat. Kendimi yansıtabildiğimi düşündüğüm hoş bir çekim olmuştu. Hep birlikte nice güzel işlere.”

Ezgi Mola

NİSAN 2014

InStyle kapak çekimi için beni hiç yalnız bırakmayan şahane kuaför İbrahim Zengin’e, güzelliğe güzellik katan makyöz Çiğdem Yartaşı’na, her giydiğim kıyafette bana kendimi çok iyi hissettiren Nazlı Kayran’a ve yine daha önce çalışıp, dergi raflarda yerini aldığında içimden "İyi ki o çekti" dediğim Mehmet Erzincan’a teşekkür ederim. Ayrıca Çubuklu 29`un enfes manzarasında gerçekleştirdiğimiz çekimde emeği geçenlere ve çekimin bitmesine yakın kurabiye yememe müsaade edenlere şükranlarımı sunarım. Yol uzun, illa kesişir yeniden.”

İlgili Makaleler