Katie Holmes Güzellik Sırlarını Anlatıyor

Kızınız Suri giyimine ve süsüne çok düşkün. Siz de küçükken böyle miydiniz?
Suri benim küçükken olduğumdan daha süslü. Ben büyük bir bahçede bisikletimi sürerek, basketbol oynayarak büyüdüm. Bu aslında seksi kadın imajından daha çok komşu kızı imajına sahip olmamda da etkili. Dawson’s Creek’teki doğal görünümümü biliyor musunuz? Bu benim ekran dışındaki halimin aynısıydı. Bir kız okuluna gittim ve orada hiç makyaj yapmazdık. Tek amacımız iyi notlar almaktı.

Bobbi Brown’ın ilk ünlü yüzü olduğuna göre bu kesinlikle değişmiş. Markayla bu iş birliğine evet demenizin sebebi neydi?
Bobbi’nin güzellik anlayışını çok seviyorum: İyi görün ama ön plana gerçek sen parlayarak çıksın.

Bildiğiniz makyaj hileleri var mı?
Bobbi  yanaklarımın üzerinde kışın pembemsi, yazın bronz renk veren, cildimin ışıldamasını sağlayan  bir  allığı her zaman kullanmam gerektiğini söyledi.

Aynı zamanda Alterna saç ürünlerinin de yüzüsünüz. Hem kısa hem de uzun saçı harika bir şekilde kullanabilen biri olarak sizce  hangisi daha kolay?
Kesinlikle uzun! Uzun saç çok yönlü kullanılabiliyor. Saçımı Enzo Aglieri kestiğinde, kısayken de seviyordum ama kendim denediğimde sonuç hiç öyle olmadı! Elektriklenmeyle ve şekil vermeyle uğraşmak çok zor.

Son soru: Güzellik ikonunuz kim?
Sadece kendi olarak harika göründüğü için Diane Keaton bana ilham veriyor. 

Katie Holmes`un favori güzelli ürünlerini ve geçmiş zamanlardaki saç-makyaj stiline göz atmak için fotogaleriye tıklayabilirsiniz.

Alterna Bamboo Smooth Anti Frizz Shampoo and Conditioner
“Bunları kullandıktan sonra saçlarımın dokusunda büyük bir değişim fark ettim. Artık daha yumuşaklar ve elektriklenmiyorlar.” 

Şampuan
20 Dolar

Sabon Body Lotion In Carrot
“Bu krem ellerimin bütün gün nemli kalmasını sağlıyor ve cildimde yağlı bir his bırakmıyor.” 

El kremi
14 Dolar
Sabonnyc.com

2002  

“Şu saça bakın! Garnier için yaptığım reklam çekimi için boyamıştım ve bu resim de saçımın uzama süresinde çekilmiş. Gölgelerden bahsedebiliriz sanırım?” 

2007

“Hayatımda ilk defa saçımı kesmiştim. Daha güçlü olmanızı sağlıyor. Avrupa’ya gitmek üzereydim ve kısa saçın daha Avrupalı görüneceğini düşünmüştüm.”

 

2011

“Emmy Ödülleri için sade bir görünüm istemiştim, bu yüzden Calvin Klein Collection düz elbiseyi tercih ettim, saçlarımı tepede topladım ve hafif bir makyaj yaptım.” 

2012

“Bu fotoğraft Broadway oyunum Dead Accounts ‘un açılış gecesinde çekildi. Bobbi, şovdan sonra sahne arkasına koştu, hafif bir pembe allık, gül rengi bir ruj ve biraz da eyeliner uyguladı.” 

Altoids
“Çok fazla kahve içiyorum bu yüzden çantamda  nefesimi taze tutmak için her zaman nane şekeri bulunduruyorum.” 

Nane Şekeri
2 Dolar

Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow Stick In Violet Plum
“Kirpik diplerim ve uçlarıma verdiğim birazcık renk, çok daha güzel görünmemi sağlıyor.”

Göz kalemi
90 TL
(0212) 282 02 12 

Jo Malone London Orange Blossom Cologne
“Bu koku çok güzel çünkü taze ve çok fazla parfüm gibi değil. Mum versiyonu da çok temiz ve meyve aromalı kokuyor.” 

Parfüm
100 ml, 250 TL
(0212) 231 44 16

İlgili Makaleler