Kıyafetlerinizi Severek Giymeniz İçin 6 Yol

Giysilerinizi özgüvenle taşımak ve şık görünmek için 6 yol..
 
Her Zaman Giyebileceğiniz Giysilere Yatırım Yapın
Çok fazla para harcayarak aldığınız kıyafetleri uzun yıllar giyebilmek için trendlerden bağımsız olarak almalısınız. İpek bluz, deve tüyü kaban gibi zamansız yüksek kalite ürünler stilinizi yukarı taşır.
 
Dolabınıza İyi Bakın
Sahip olduğunuz yüksek fiyatlı ürünlerin uzun yıllar iyi görünmesi için onlara iyi bakmalısınız. Yıpranan ayakkabılarınızı cilalamalısınız, kaşmirlerinizi ve küçük eşyalarınızı da iyi muhafaza etmelisiniz.
 
Size Yakışanı Bulun ve Buna Bağlı Kalın
Yaşadığımız Instagram çağında trendlerin ne olduğunu çok hızlı öğrenebiliyoruz ancak baştan aşağı trend giyinmek, iyi giyinmek anlamına gelmiyor. Trende uygun giyinmek ve aşırıya kaçmak arasında çok ince bir çizgi vardır. Ancak güçlü bir kişisel stilinizi varsa size uygun olan ve olmayan trendleri belirleyebilirsiniz.
 
Kendi İmza Tarzınızı Yaratın
Çoğu stil ikonunu çok uzaktan görseniz bile o olduğunu anlarsınız. İmza stiliniz kırmızı bir ruj veya güneş gözlüğünüz de olabilir. Kendi kişiliğinizi yansıtmasına önem vermelisiniz.

Giysilerin Üzerinize Tam Oturması İçin Diktirin
Aldığınız kıyafetlerin gerçekten kaliteli ve elegant bir görünüm oluşturmasını istiyorsanız kıyafetlerinizi terzide üzerinize oturacak şekilde diktirebilirsiniz. Bu yöntemi aynı zamanda indirimde kendi bedeninizi bulamadığınız zaman büyük bedenlerde de uygulayabilirsiniz.
 
Üzerinize Olmayan Kıyafetleri Dolabınızdan Çıkarın
Giyinmenin büyük bir kısmı özgüvendir. İyi göründüğünüz sürece kendinizi iyi hissedeceğiniz için içinize sinmeyen ve üzerinize tam oturmayan giysileri dolabınızdan çıkarmalısınız.
 
 

İlgili Makaleler