Mango, Committed Koleksiyonunun Üçüncüsünü Satışa Sundu

Barselona, 4 Nisan 2018 – MANGO, doğal liflerden elde edilen ve kadınlara yönelik Committed koleksiyonunun yeni versiyonunun başlangıcıyla Kanarya Adaları Botanik Bahçesi’nin, yaşama, enerjiye ve doğaya yönelik bir kutlama niteliğinde olduğunu ifade ediyor. Model Arizona Muse’ün başrolde bulunduğu, Alexandra Nataf tarafından karelenen yeni kampanya, yaşamın kaynağı olan suyun büyüsünü, şirketin tasarım malzemeleri ve sürdürülebilir modaya ilişkin yeni eğilimleri ile bir araya getiriyor.
 
Daha önceki versiyonlardan daha bohem bir yapıya sahip yeni kreasyonlar arasında, etkileyici bir akış ve kadınsı bir görünüm sunan liyosel gibi biyobozunur malzemelerden elde edilen rahat tasarımlar yer alıyor. Bol, maskülen gömlek ve kıyafetlerde geri dönüştürülmüş polyester ve organik pamuk gibi diğer liflerin kullanımı fark ediliyor. Bu sezon talepte olan tazelik hissi, kirli beyaz ve haki renk ya da antrasit kıyafet ve parçalarda yansıtılıyor.
 
Markanın sürdürülebilirliğe yönelik bu girişiminde MANGO, Take Action programı aracılığıyla verdiği sözü tutmaya devam ediyor. Take Action, daha sürdürülebilir bir işletme modelinin oluşturulmasına yönelik tüm etkinlikleri kapsayan proje konumunda.
 
Bu alanda Second Chances projesi gibi, kullanılmış giysi ve ayakkabıların toplanmasını temel alan bir insiyatif daha görüyoruz. Firma, bu yılın sonuna doğru 10 tona ulaşmak için geçtiğimiz yılda seçili mağazalardaki giysi toplama kutusu sayısını yüzün üzerine çıkardı (İspanya, Almanya, Fransa, İyalya, Hollanda, Birleşik Krallık ve Portekiz).  
 
Commıted kampanyasının yüzü Arizona Muse ile Mayıs sayısı için özel bir röportaj gerçekleştirdik. Doğa ile olan bağını, Mango’nun Commıted Koleksiyonu’nda en beğendikleri, en beğendiği doğal ortamlar ve çok daha fazlası  Instyle Mayıs sayısında olacak!
 

İlgili Makaleler