Ombre Dudaklar

Yaz aylarının en sevilen saç trendi ombre`ler dudaklara sıçrıyor! Emily Blunt, yeni filmi Into the Woods`un New York galasında Dolce&Gabbana elbisesini tamamlamak içim ombre dudak makyajı tercih etti ve göz alıcı bir sonuç yakaladı.  

Emily Blunt’ın makyaj artisti Jenn Streicher detaylarıyla etkileyici makyaj için "Hem seksi hem de şık olan elbiseden ilham alarak bu tarzı seçtim. Ombre dudaklarında da kırmızı halı için mükemmel bir seçim olduğunu düşünüyorum" diyor. 

Streicher göz makyajına Laura Mercier`in Caviar Stick kaleminin Rose Gold rengiyle baz oluşturarak başlamış. Kirpik diplerine ise aynı kalemin Amethyst rengini uygulamış. Yine Laura Mercier`in siyah krem eyeliner`ını kullanan Streicher etkili görünüm için bolca maskaraya göz makyajını tamamlamış.

Çok beğenerek ombre dudak makyajı yaptığını söyleyen Streicher, bu renk için bir kaç kat uygulama yapmak zorunda olduğunu söylüyor. İlk olarak baz oluşturması için dudağa böğürtlen rengi kremsi yapıda ruj sürdükten sonra aynı tonlarda dudak kalemiyle kontür oluşturmuş. Dudağın orta kısımlarına yine kremsi yapıda kırmızı ruj uygulamış. 

Kırmızı halıya çok yakışan kırmızı dudakları yılbaşı partilerinde hatta günlük stilinizle de kullanabiilirsiniz.

İlgili Makaleler