Su Karakuş’tan Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs ayına Jüpiter, Satürn ve Plüton gerilemesiyle başlıyoruz. Bir yandan şanssızlıkları hissederken ve ekonomik güçlükler yaşarken diğer yandan üstümüzdeki baskının azalması ve boş vermişlik hissetmek rahatlatıcı olacak. Köklü değişikliklerin ertelenmesi yerinde olacaktır.
13 Mayıs da Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor.
15 Mayıs da Merkür’ün büyük abisi, üst zekanın dehanın simgesi Uranüs Boğa burcuna geçiş yaparak özel bir dönemi başlatıyor. 7 yıl sürecek bu yolculuğun ilk bölümü 6 Kasımda Uranüs’ün tekrar Koç burcuna yerleşmesiyle tamamlanacak ve asıl yolculuk 6 Mart 2019’da başlayacak. Uranüs Boğa burcunda ilerlerken kendi zevkimize göre yaşamın tadına varmak, sahip olma özgürlüğümüzün farkına varmak, maddi bağımsızlık kazanmanın önemini algılamak, para kazanırken sıra dışı ve orijinal yöntemlerin geçerli olması, finansal dalgalanmalar gözlemlenecek. Öte yandan negatif kullanımda başkasına çekinmeden yük olmak, kendi yaşamının temellerine sahip çıkmamak, sözde durmamak ve bundan rahatsız olmamak gibi eğilimlerde göreceğiz.
15 Mayıs da Boğa burcunun 24.derecesinde doğan yeniayın herhangi bir açısı yok. Bu durumda yeni gelir kaynakları elde etmek mümkün demek yeterli ancak bu yeniaya Jüpiter-Neptün üçgen açısı eşlik ediyor. Yani eskiden bize sunulmuş şansları değerlendirmek üzere bir fırsat yakalayacağız. Bu iyi haber. Müthiş açının yararları saymakla bitmez. Aşkta, duygusal yaşamda ve iş yaşamında bolluk, bereket en temel cümle olabilir. Kötü haberse Mars-Uranüs sert açısının bu yeniaya eşlik eden korkutucu yan. Terörist saldırılardan, yangınlara, uçak kazalarından diktatörlüklerin ortaya çıkışına birçok endişe veren olay yaşanabilir.
16 Mayıs da Mars 2 aylık Kova burcu ziyaretine başlayacak. Kovalar açısından güçlü, hedef odaklı ve konsantrasyonu yüksek bir dönem. 19 Mayıs da Venüs Yengeç burcuna yerleşerek şefkati ve anlayışı davet edecek.
21 Mayıs 5:16dan itibaren Güneş İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bu andan itibaren doğanlar İkizler burcu.
25 Mayıs da Jüpiter-Neptün olumlu açısı zirve yapıyor ancak tüm ay boyunca etkili yani ay boyunca hepimiz farklı alanlarda şanslı hissedeceğiz.
29 Mayıs da Yay burcunun 8:derecesinde dolunay gerçekleşecek. Dolunayın Ay düğümleriyle olumlu açısı ve Jüpiter-Neptün üçgeni iyimser yay burcunun özelliklerini ve şansını yaşamamızı sağlayacak. Kadersel olaylar geleceğimizi iyiye yönlendirmemize yardım ederken, eğitim, seyahat ve medya çalışmaları alanında bir tamamlanma yaratabileceğiz. Mutlu sonların yaşanacağı bu evre için önceden hazırlanmak gerekli.
Keyifli bir ay dilerim.
 
SU KARAKUŞ
UZMAN ASTROLOG
www.sukarakus.com
Youtube/ Instagram: sukarakus
 
 
KOÇ: Ay ortasından itibaren yaşamınız gözle görülür şekilde değişecek. Mali durumunuz, özgüveniniz daha sağlam temeller üstüne oturacak. Uranüs 15 Mayıs da para alanınıza yerleşerek farklı ve orijinal fikirlerinizle para kazanmanıza yardım edecek. Ayın sonlarına doğru seyahatler, eğitim ve medya çalışmaları maddi ve manevi anlamda kazandıracak.

BOĞA: Hayatınız, görünüşünüz ve tarzınız değişiyor. Öfkenizden sıyrılmanın bir yolunu bulmalısınız. Ayın ilk yarısında görünüşünüz değişecek ikinci yarısında borçlarınızı tamamlayıp rahatlayacaksınız. Ameliyat olmanız söz konusuysa başarılı geçecek ve iyi bir dostunuzla ortaklık kuracaksınız.

İKİZLER: İç dünyanızda yenilik dönemi başlıyor. Öfkenizden tamamen kurtulmanızı sağlayacak bilgilere ulaşabilirsiniz. Yolculuklarda dikkatli olmalısınız. Yeni bir ruhsal gelişim tekniğini ayın ilk yarısında öğrenecek huzur duyacaksınız. Ayın ikinci yarısında evliliğinizi veya ortaklığınızı gözden geçirip, iş yaşamında yükseleceksiniz.

YENGEÇ: Yeni dostlar yaşamınıza katılıyor. Onların sayesinde para kaybetmekten ve evlilik problemlerinizden kurtulabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında iş alanında nihayet aradığınızı bulacaksınız. Yeni bir aşk ise uzaklardan gelecek. Yurt dışından biriyle ortak proje yapabilirsiniz.

ASLAN: Kariyerinizde yenilik dönemi başlıyor. Artık hak ettiğiniz ödülü almalısınız. Ay ortası sürprizlerle dolu. Ayın ikinci yarısında aşk ve çocuklarla ilişkinizde daha olgun bir tutum sergilemek üzere yenileneceksiniz. Ev almak, mülk sahibi olmak üzere gereken ödemeyi bulacaksınız.

BAŞAK: Kent veya ülke değişikliği yapabilir, medyada aranan isim olabilirsiniz. Ay ortasındaki rüzgarı yakalamalısınız. Ancak iş yaşamınızda öfkeli değil tam tersine hırslı ve atak görünmelisiniz. Ayın ikinci yarısında evle ilgili bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizden biriyle evlilik ya da ortaklık kararı almanız çok mümkün.

TERAZİ: Kredi, borçlanmalar ve ödemelerle ilgili sürprizli bir evre başlıyor. Çocuklarınızın veya partnerinizin desteği sizinle olacak ancak onları çileden çıkartmamaya dikkat edin. Ayın ikinci yarısında yakın çevreniz değişebilir. Mali alanda ayın ilk yarısındaki sorunlar ayın ikinci yarısında mutluluğa çevrilecek.

AKREP: Evlilik ve ortaklık alanınıza geçiş yapan Uranüs ani değişiklikleri beraberinde getirecek. Çevrenizi ve aile bireylerini her zamankinden daha öfkeli görebilirsiniz. Bu öfke seline kapılmak yerine onları yatıştırmayı başarırsanız gelecek sizindir. Ayın ikinci yarısında gelirlerinizden birine veda edebilirsiniz. Çocuklarınızla veya aşk yaşamınızla ilgili hayaller yine ayın ikinci yarısında gerçekleşecek.

YAY: İş alanınıza ay ortasında yerleşen Uranüs farklı iş kolları denemenizi sağlayacak. Yeni bir işe veya diyete başlamanız mümkün. Aşırı harcama yapmayın ve yakın çevrenizle sertleşmeyin. Ayın ikinci yarısında kendinizi yenileyeceksiniz ve iç dünyanız aydınlanacak. Evle ilgili düşlerinizi gerçekleştiriyorsunuz.

OĞLAK: Aşk alanınıza yerleşen Uranüs ani ayrılıkları veya sürpriz bir aşkı yaşamınıza katacak. Asla dediğiniz birçok şeyi deneyimleyebilirsiniz. Fakat öfkenizi kontrol etmeli ve harcamalarınızı frenlemelisiniz. Ayın ikinci yarısında ruhsal gelişimle ve meditasyon, yoga gibi tekniklerle tanışacaksınız. İyi bir arkadaş grubu düşlediğiniz çevreye taşınmanızı sağlayabilir.

KOVA: Yöneticiniz Uranüs ev ve yuva alanınıza yerleşiyor. Öfkeniz ve geçmişten bu güne gelen amaçlar sizi başkalaşmaya daha konforlu ve güvenli bir yaşama götürecek. Sürprizler ay ortasında başlayacak. İyi dostlarınızla ayın ikinci yarısında buluşup ortak kararlar alabilirsiniz. Kariyer ve para alanında mutluluk sizinle.

BALIK: Çevre değişikliği için hazır mısınız? Uzak yollar veya kendinize kızgınlıklar sizi yolunuzdan alıkoymasın. Cesur ama nazik olun. Ayın ilk yarısında medyada parlayabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında kariyer yaşamınızda bir tamamlanma yaşayacaksınız. Uzaklardan gelen destekle düşleriniz gerçekleşebilir.

İlgili Makaleler