Vitamin Detoksu Botokstan Daha Mı İyi?

  Gün geçmiyor ki güzellik sektörü bizi yeni uygulamalarla tanıştırıyor. Botoksa hepimiz aşinayız fakat nedir bu vitamin detoksu? Aslında uygulama kısmında botokstan bir farkı yok. Yine yüzünüzün belli noktalarına, iğneyle sıvı enjekte ediliyor. Yalnızca bu sefer enjeksiyonun içinde saf vitamin özleri var. Bu yöntemle cildiniz içeriden ışıldıyor ve besleniyor. Dolayısıyla daha genç, canlı ve diri gözüküyorsunuz. Uygulama yaptıranlara göre bazı kırışıklıklarda botokstan daha işlevsel. Ancak bu tabii ki kişiden kişiye göre değişebilen bir durum. Yaşınız ve cilt tipiniz bu anlamda önemli faktörlerden. 
  Vitamin detoksu uygulamasından sonra en çok dikkat etmeniz gereken şey yüzünüzü nemli tutmak. Gerektiğinde yardımcı kremlerden destek alarak ve mutlaka güneş koruyucu kullanarak sürece devam etmelisiniz. Minimum iki seanslık bir uygulama olan vitamin detoksu kırışıklıklarınızın olduğu bölgelere de uygulanıyor. 
  Uygulamadan sonraki 3-4 gün içerisinde cildiniz yenilenip eskisinden daha sağlıklı bir hal alıyor. Bu dönemde yüzünde deri soyulması yaşayan kadınlar mevcut. Ancak bu deri atma süreci acılı ya da riskli bir süreç değil. 

  Botoksa karşıysanız vitamin detoksuna bir şans verebilirsiniz. Umarız cildinizde yarattığı etkiyi seversiniz. 

İlgili Makaleler