Altın Rengi Bronzluğunuzun Daha Uzun Sürmesini İster Miydiniz?

EFSANEVİ GÜNEŞ SONRASI BAKIMI
%85’ten fazla doğal içerikten* oluşan formülünün merkezinde, cildin güneşe maruz kaldıktan sonra kendini onarmasına ve altın rengi bronzluğunu uzatmasına yardımcı olacak teknolojilerin birlikteliği bulunuyor:

BRONZLUĞU AKTİFLEŞTİREN KOMPLEKS (TAN ACTIVATOR COMPLEX)
Doğal Buriti Yağı içeren özel kompleks, ciltteki melanin difüzyonunu destekleyerek altın renkli ve uzun süreli bronzluk sağlar.

ANTİOKSİDAN KOMPLEKS
Cildin doğal yenilenme sürecine destek verirken cilde esneklik kazandırır.

ANTI-AGING AKSİYON – Yeni Golden Tan Maximizer Serum
Soya özleri ve cilt bakımında özel bir yeri olan doğal hyaluronik asit kombinasyonu ile kırışıklık ve sıkılık kaybı gibi foto-yaşlanma etkilerine engel olur.

DAHA FAZLA DOĞAL KAYNAKLI İÇERİKLER
Lancaster’ın en son hedeflerinden biri güneş sonrası formülasyonları için en az %85 oranında doğal kaynaklı içerikler* sunmaktı. Cilt için nazik olan efsanevi Golden Tan Maximizer güneş sonrası bakımı, yenilenmiş formülü ile daha etkili ve daha çekici. Yağ ve losyon formu ile bakım ürünleri, önceki Lancaster formülasyonlarına göre %50’ye kadar daha az oranda içerik barındırıyor. Ek olarak, yaz tatillerini anımsatan ikonik Lancaster kokusu aynı zamanda hassas ciltler için de uygundur.

Lancaster’ın efsanevi güneş sonrası ürünleri şimdi farklı boyutları, yapıları ve formülasyonları ile tatil severler için altın renkli harika bir ten ve uzun süreli bronzluk sunuyor.

GOLDEN TAN MAXIMIZER GÜNEŞ SONRASI SERUM
Lancaster, cildi onarmaya ve yatıştırmaya yardımcı olan ilk güneş sonrası yüz serumunu lanse ediyor. Bronzluğunuzu bir aya kadar uzatırken aynı zamanda yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasını engelliyor. Soya özleri ve hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş formülü, cildi foto-yaşlanma etkilerinden (kırışıklıklar ve sıkılık kaybı) korumaya yardımcı oluyor. %94 doğal kaynaklı içeriklerden oluşan serum, cilt üzerinde anında emilerek cilde parlaklığını ve nemini geri kazandırır. Onarıcı kompleks cildinizi anında yatıştırır ve yoğun bir rahatlık hissi verir. Soyulma riskini azaltır. Güneşe maruz kaldıktan sonra, cildinizi yeniden dolgunlaştırır ve doğal ışıltısını geri kazandırır. Tatiliniz bittiğinde, günlük bakım ürününüzü uygulamadan önce ve gece serumunuzun yerine kullanarak cildinizde yazın biraz daha uzun sürmesini sağlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler