Nesfit, Koşu Bandı Kampanyasıyla Herkesi Harekete Geçmeye Çağırıyor

 

Nesfit®, “İyi Yaşamak Senin Nesfit’inde” mesajını güçlendiren kampanyasıyla herkesi daha aktif bir yaşama davet ediyor! Güne besleyici bir başlangıç yapmak için dengeli kahvaltının parçası Nesfit, Nisan ayında başlattığı yeni kampanyasıyla birlikte çekilişle “Walkingpad Katlanabilir Koşu Bandı” kazanma şansı sunuyor. 

Güne besleyici ve lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenler için kampanyalar hayata geçirmeye devam eden Nesfit’in daha fazla ürünle iyi beslenmeyi destekleyen promosyonlu paketleri, ürün yanında koşu bandı hediyesiyle herkesi hareket etmeye davet ediyor. Tüketiciler, Nesfit’in Nisan ayından itibaren hayata geçirdiği kampanya ile Nesfit paketlerinde yüzde 20 bedava ürünlere ek olarak çekilişle 100 katlanabilir koşu bandı kazanma fırsatını yakalıyor.

Tam tahıl, yulaf ve pirinç gevreğinden oluşan besleyici çeşitlerinin paketlerinde “İyi yaşamak senin Nesfit’inde” mesajıyla Nesfit, sporun önemi ve aktif yaşam tarzının hayata kattığı pozitif enerjiyi öne çıkarıyor.

Lezzetli ve besleyici öğünler sunan Nesfit, hediyesiyle söz konusu spor yapmak olunca kendini motive etmekte zorlananları, sağladığı evde kolayca spor yapabilme rahatlığıyla harekete geçirmeyi amaçlıyor. “Walkingpad Katlanabilir Koşu Bandı”, katlanabilir olma özelliği sayesinde kullanım sonrasında kolayca toplanarak yer tutmadan saklanabiliyor.

Nesfit, “İyi Yaşamak Senin Nesfit’inde” mesajıyla, güne besleyici bir öğünle gülümseyerek başlamak için sağlıklı bir yaşamın ilham kaynağı olmaya devam ediyor. 

İlgili Makaleler