10-16 Aralık Haftalık Burç Yorumu

KOÇ: Gelir gider dengesini oturtmak ve kendinizi yenilemek zorundasınız. Kariyerinizin önündeki engelleri görmeli ve geçmişteki hataları tekrarlamamalısınız. Aksi halde hafta başından itibaren beklenmedik yorucu sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız. Son haftalarda hissettiğiniz suçluluk duygusu hafta sonundan itibaren yok oluyor. Hafta sonunda görünüşünüzde şaşırtıcı bir değişiklik yapabilirsiniz.

BOĞA: Hafta başında seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Uzun yolculuklarda karşılaşacağınız engeller stres düzeyinizi yükseltebilir. Yakınlarınızın sağlık sorunları kendinizi kötü hissetmenize neden olacak ama bakış açınızı yenilemeyi başarırsanız her olumsuzluk bir aydınlığa dönüşebilir. Hafta sonundan itibaren inanışlarınızda ve sorunları çözme biçiminizde büyük bir değişiklik yaşanabilir.

İKİZLER: Birlikte iş yaptığınız gruplarla sorun yaşayacağınız bir haftadasınız. Alacakları alamamak, ödemeleri yapamamak, yeterli şekilde çalışamamak üzecek ancak bu dönemi minik bir mola olarak görüp sorunların çözümüne odaklanırsanız, arkadaşlarınızı ve alışkanlıkları değiştirmekten korkmazsanız sorun kalmaz. Kariyerinizin üstündeki kara bulutlar hafta sonunda tamamen dağılmış olacak ve netleşeceksiniz.

YENGEÇ: Aşk ve evlilik ilişkinizde zorlayıcı bir haftadasınız. Kariyer planlarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Buna razı değilseniz bunalımlı günler yaşarsınız, yeniliğin daha büyük konfor getireceğini bilmelisiniz. Hafta sonundan itibaren dış ticaret, eğitim, medya veya seyahat alanınızı bloke eden etkiler dağılacak ve hedefinize ulaşacaksınız. İş alanınızı rahatlatacak büyük sözleşmeler imzalamanız mümkün.

ASLAN: Taşınma veya uzun yolculukların hayatınızı değiştirmesi gibi stres düzeyinizi yükseltecek şeylere açık olduğunuz bir haftadasınız. Medya çalışmalarınız varsa değişiklik yapmalısınız. Ne yapacağınızı bilmiyorsanız hafta sonuna dek bekleyin. İş ve ev yaşamınızda dengeleri değiştirmeniz gerekiyor. Hafta sonundan itibaren harcamalarınızı kontrol altına alabileceksiniz.

BAŞAK: Yakın çevrenizle ve ek gelirler kazanma arzunuzla ilgili sorunlu dönem hafta sonunda bitecek. Hafta sonuna dek gereken yenilikleri yapmalısınız. Ev almak, evi yenilemek gibi konularda şanslısınız ve bir sözleşme yapmanız da mümkün. Öte yandan aşk yaşamınız ve çocuklarla ilgili baskı hafta başında yükselse de hafta sonunda yorgunluklar yerini çözüme bırakacak.

TERAZİ: Yaşam ortaklarınızla mali konularda çekişmeli bir dönemdesiniz. Çekişme hafta sonunda uzlaşmaya yerini bırakacak. Ayrılıklar söz konusuysa ve buna üzülüyorsanız bilin ki hafta sonundan itibaren yerinde bir karar verdiğinizi anlayacaksınız. Bundan sonra yol sizi aydınlığa ve şansa götürüyor. İş alanınızdaki düş kırıklıkları hafta sonundan itibaren bitiyor.

AKREP: Sevgi duygunuzun sorgulandığı bir dönemdesiniz ve bu hafta sorgulamalar bitiyor. İş alanınızda büyük bir yenilik yapmanız için dış faktörler sizi itiyor. Üzülmek yerine eyleme geçmeli ama önce araştırmalısınız. Aşk ve çocuklarla ilişkiler alanında yaşana düş kırıklıkları hafta sonunda amaçlara dönüşecek ve kararlı adımlarla hedefe ulaşacaksınız.

YAY: İç dünyanızda özeleştiri yaptığınız ve kendinizi suçladığınız bir haftayı geride bıraktınız şimdi kalıntıları temizlemeniz gerekiyor. Aile ve yuva alanınızdaki düş kırklıkları başka uğraşlarla dağılıyor ve siz perdesi kalkıyor. Daha net olacak, kararlı davranan aile bireyleri sayesinde eski neşenizi bulacaksınız. Çocuklarınızla ilişkiniz veya partnerinizle duygusal bağınız bu hafta değişiyor ve gelişiyor.

OĞLAK: Arkadaşlıklar güven duygunuzun gözden geçirilmesine neden olmuştu ve bu hafta dostlarınızla aranızdaki uyum yeniden kazanılacak. Evde yenilik ve değişiklik yapılması gerekiyor. Kalıcı olmasa bile geçici konforu sağlayabilmelisiniz. Yakın çevrenizle aranızdaki kızgınlıklar ve hayal kırıklıkları bu hafta sonunda bitiyor. Affetmek yerine kendinize yeni hedefler belirleyecek, sakinlikle hedefe ulaşacaksınız.

KOVA: Kariyer alanınızdaki sevgisiz çıkışlar insanlığın açıklarını bir kez daha görmenize neden oldu. Ve yakın çevrenizi değiştirmeniz gerektiğini iyice fark ettiniz. Geçici değişiklikler yapmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Mali konularda aşırı hırslı veya aşırı harcama eğiliminde süregelen tutumunuz hafta sonundan itibaren değişiyor. Belli bir düzen ve amaç geliştirerek kazanma yolcunda daha kararlı davranacaksınız.

BALIK: Uzaktaki sevgili veya yakınlarla ilişkileriniz geçtiğimiz hafta sizi inceden düşündürdü. Fark ettiğiniz şey gerçekti ama başka bir gerçek daha var ki onlarında duygularının değişken olabildiği. Bu hafta her iki yönü de ayıracak, kafanızda iyilik ve kötülük kavramlarını netleştireceksiniz. Mali konularda geçici yenilikler yapmanız gerekiyor. Beklentilerinizi karşılayacak bir gelişme yaratabileceksiniz.

İlgili Makaleler