18 Haziran’da Başlayacak Merkür Retrosu Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

18 Haziran’da yani yarın başlayacak retro hareketi Yengeç burcunda gerçekleşecek. Merkür Retrosu genellikle hayattaki bitişlere işaret etse de aslında olayları gözden geçirip yeniden düşünmenize olanak sağlayan zaman dilimi olarak değerlendirilebilir. Bu seferki Merkür Retrosu’nun size düşündüreceği konuların başında aile ve ev hayatı geliyor. Günlük yaşantınızda kendinizi daha güvende hissetmek için ve yaratıcılığınızı şartlara göre güncellemek için neler yapmanız gerektiği hakkında yeni fikirler üretebilirsiniz. 
Ailenizi ve arkadaşlarınızı güvenli bir şekilde ziyaret etmek için kendi şartlarınız dahilinde planlar yapmanız çok olası, bu noktada hem kendiniz hem de sevdikleriniz için dikkatli olmaya özen göstermenizi öneriyoruz. 
Aynı zamanda bireysel olarak da şu anki hayatınızdan ne kadar tatmin olduğunuzu ciddi anlamda sorgulamaya başlayabilirsiniz. Yeni bir eve veya şehre taşınmayı mı düşünüyorsunuz? Emlakçınıza çok güvenemiyor musunuz? Sigortalarınızı yaptırırken işlerin ters gidebileceğinden mi şüpheleniyorsunuz? Dolandırıldığınızı mı hissediyorsunuz? Tüm bu paranoyak korkuların sebebi ne? Bizce Merkür Retrosu, siz yine tedbiri elden bırakmayın. 
Duygusal güvenlik de bu Merkür Retro’sunun öne çıkan konularından birisi. Birlikte olduğunuz kişi, size kendinizi nasıl hissettiriyor? Yeterlilik duygusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendinizi köşeye sıkışmış mı hissediyorsunuz? Bu sorulara bir an önce olabildiğince dürüst cevaplar vermenizi öneriyoruz. 
Merkür Retrosu tüm burçları etkileyecek ama Yengeç ve Oğlak burçları için bu süreç daha sancılı geçmeye meyilli. 
Endişelenmeyin, retronun negatif hissi sonsuza dek sizi kovalamayacak. Belki de gerçekten kendinize uzun süre önce sormanız gereken soruları gün ışığına çıkaracak. Ne olursa olsun sakin olmaya çalışın, Merkür retroya girer, Dünya dönmeye devam eder ve siz doğru sorulara verdiğiniz doğru cevaplarla her zaman her konunun galibi olursunuz. 
Yine de telefonunuzu yedeklemeyi unutmayın, bizden söylemesi. 

İlgili Makaleler