2021 Saç Trendlerini Dyson ile Yakalayın

Özellikle podyumlarda, ünlü saç tasarımcıların elinden çıkan modeller dikkat çekiyor ve yıl boyunca kadınlar tarafından uygulanıyor. Sezon modasına uygun kıyafet ve aksesuarlarınızı aldıysanız, saçlarınızdaki değişime hazırsınız demektir!
Saç sağlığını önemseyen ve saç bilimi üzerine yaptığı çalışmalar sonucunda ürünlerini tasarlayan Dyson; Dyson Airwrap saç şekillendirici, Dyson Coralle saç düzleştirici ve Dyson Supersonic saç kurutma makinesiyle saçların doğal ve sağlıklı bir stile kavuşmasını sağlıyor. 
Ünlü saç tasarımcıları ve Dyson stilistleri sezonun öne çıkan modellerini ve bu modelleri sağlıklı şekilde uygulamaya dair tüyolarını paylaşıyor:
 
Kahkül modası daha cesur olarak geri geliyor
Errol Douglas
2021 yılıyla birlikte hayatın daha normal seyretmesi beklenirken, insanlar artık ev kıyafetlerinden kurtulup, saçlarında daha cesur modeller denemek isteyecekler. Bu sene özelleştirilmiş saç kesimleri göreceğiz. Saçlar, uzunluğu ne olursa olsun, düzgün, titiz ve çarpıcı olacak. Bob tarzı kesim yılın çarpıcı saç modeli olarak ön plana çıkacak. Buna küt modeller ve cesur kahküller de eklenecek. 
Dyson Coralle saç düzleştirici, bu çarpıcı stile ulaşmak için ideal ürün olarak yanınızda! Dyson’ın öncü esnek bakır plaka teknolojisiyle, şekillendirme sırasında saçın yapısı korunarak sağlıklı ve parlak bir görünüm elde ediliyor. Geleneksel düzleştiricilerin aksine, Dyson Corrale saç düzleştirici saçları şekillendirmek ve bir araya getirmek için esnek bakır plakalarıyla daha fazla kontrol sağlıyor. Şekillendirmeden alınan sonuçları artırmak için ısı gerekliliğini azaltıyor ve saça daha az zarar vererek saçta oluşabilecek hasarı en aza indiriyor. Kablosuz şekilde kullanılabildiği için çantanıza da kolaylıkla sığdığından, dilediğiniz her an yanınızda taşıyıp stilinizi koruyabiliyorsunuz.
 
Dağınık ve rafine görünümü bir arada sunan “Grunge” modasına dönüş
Sunwoo Kim
2021’de, giderek daha fazla insanın eğlenmek ve ilham olmak için içerik oluşturmaya yöneldiğini görüyoruz. İnsanlar ne olursa olsun kamerada iyi görünmek istiyor. 90’ların sonu ve 2000’lerin başındaki grunge modasıyla popüler hale gelen cesur, çok yönlü ve zahmetsiz bir görünüm sunan saçlar geri gelecek. Yüzü çerçeveleyen keskin, şık katmanlı ve dokulu bir saç modeli dinamik şekilde hareket ederek fotoğraflarda veya videolarda zahmetsizce havalı bir görünüm oluşturacak.
Dyson Airwrap saç şekillendirici, bu görünümün dağınık ve karmaşık dokusunu elde etmek için yeterli. Dyson Airwrap ön şekillendirme kurutucu başlığıyla özellikle saç diplerinizi orta ısılı yüksek hava akışıyla kurutarak saçlarınızı kolayca şekil alacak duruma getirin. Saçınız hafif nemli hale geldiğinde de, 40 mm’lik Airwrap başlığını yüksek ısı ve yüksek hava akımıyla kullanarak eşsiz buklelere kavuşun.  Bukleler soğuduktan sonra parmaklarınızı saçlarınızın arasında boydan boya gezdirin ve buklelerinizi açarak dağınık bir görünüm elde edin. Son olarak stilinizi spreyle sabitleyin.
 
90’ların ilham veren “Uzay Topuzu”
Matthew Collins
2021’e girerken 90’ların izlerini görmeye devam edeceğiz. İnsanlar, kimliklerini ifade etmenin bir yolu olarak sıkı topuzlar ve saç aksesuarları deneyerek daha cesur hale gelecekler. Saç renkleri ve kesimler bir süredir oldukça basitti, bu nedenle insanlar karantinadan çıkarken havalı topuzlarla büyük bir kesim veya renk değişikliği olmaksızın cesur bir stil duygusu ortaya koyacak. 
Bu stile ulaşmak için, öncelikle saçı ince bir tarak yardımı ile merkezden başlayarak ortadan ayırın. Sonra yüzü çerçevelemek için önde küçük tutamlar bırakarak başın her iki tarafında saçları toplayın. Her bir at kuyruğunu tabanı etrafında çevirerek iki tarafta da topuz elde edin. Topuzları lastik ve tel toka ile sabitleyin. Son olarak, Dyson Coralle saç düzleştirici ile ön bölümde ayırdığınız tutamları düzleştirin.
 
Yataktan yeni kalkmışçasına görünen saçlar
Jen Atkin
Karantinada geçen aylarda saçların uzamasına izin verdik, şimdi bu doğal görüntüyü değerlendirme vakti. 2021’de stilistler “Yataktan yeni kalkmışım gibi” görünsün sözünü duyacaklar. Zahmetsiz, doğal, organik bir stil, biraz darmadağınık görünüm, popüler kültürde ve yıl ilerledikçe podyumda giderek daha belirgin hale gelecek. Stilistler, Tabiat Ana’nın verdiğini benimsemek isteyenler için bu modeli uygulayacak. 
 
Elbette, hepimiz mükemmel bir görünüme kavuşmak için uygun saç tipine sahip değiliz, bu yüzden biraz yardıma ihtiyacımız var. Öncelikle, Dyson Supersonic saç kurutma  makinesinin havayı saçın her buklesine eşit olarak dağıtan difüzör başlığını kullanarak, doğal bir kurutma elde edin. Daha ince veya daha düz saç tipleri için doğal bir dalgalanmanın mümkün olmadığı durumlarda, uygun saç ürünü kullanarak saçlarınızı hazır hale getirin. Saçlara zarar vermekten ve gereksiz uçuşmalardan kaçınmak için orta ısı ve düşük hava akışı kullanın.
 
Düz ve şık saçın sadeliğinden vazgeçilmeyecek
Jehee Park
COVID-19’un tüm kaosu ve kafa karıştırıcılığı, insanları önümüzdeki yıl basitlik aramaya itecek. Elde etmesi kolay, zahmetsiz, temiz görünümleri tercih edilecek. Maske takmak, insanların artık daha doğal bir makyaj seçtiği ve bunun karşılığında da daha doğal saç stilleri arayacağı anlamına geliyor. Bu doğallık da düz ve şık görünen saçlarla tamamlanacak. 
 
Bu görünümü hızlı ve basit hale getiren Dyson Corrale saç düzleştirici, doğal olarak düz bir stil sağlarken saça daha nazik davranıyor. Benzersiz esnek bakır plaka teknolojisiyle saçları şekillendirmek ve bir araya getirmek için daha fazla kontrol sağlıyor. Şekillendirmeden alınan sonuçları artırmak için ısı gerekliliğini azaltıyor ve saça daha az zarar vererek saçta oluşabilecek hasarı en aza indiriyor.
 
Maskelerle ortaya çıkan yeni stiller 
Jawara Wauchope
Maskeler artık günlük hayatımızın bir parçası ve bu, insanların saçtaki yaratıcılıklarını sergilemeleri için ideal bir platform oluşturuyor. Karantina sırasında saçlarını şekillendirmenin yeni yollarını öğrenmeye çalışan pek çok insan gördük ve 2021’e girerken, içinde yaşadığımız dünya bir yıl önce hayal edebileceğimizden çok daha farklı görünecek. Bu sene maske kullanımından etkilenen bazı inanılmaz saç görünümleri göreceğiz.
 
Dyson Airwrap saç şekillendirici, tek bir ürünle çok fazla model uygulayabilme olasılığı sunarak, kişilerin her gün nasıl hissettiklerine bağlı olarak stillerini değiştirmelerine yardımcı oluyor. Saçta hacimli bukleler ve doğal dalgalar yaratmaktan, yüzü çerçeveleyecek modellere kadar… Saç söz konusu olduğunda maskelerin bizi kısıtlaması gerekmiyor. Bu yüzden saçlarımızın genel tarzımızı değiştirebileceğini ve yenileyeceğini görmekten heyecan duyuyoruz.

İlgili Makaleler