25 Eylül’de MONDOGENIUS size geliyor…

Moncler Genius, koleksiyonlarını ilk kez, 15 kez GRAMMY® Ödüllü sanatçı ve dünyaca ünlü müzik ikonu Alicia Keys’in ev sahipliğinde, 5 şehirde ve 11 tasarımcının vizyonuyla dijital olarak yönetilen bir deneyim aracılığıyla sunuyor. .

Ürünün ötesine geçmek, kültürü kucaklamak, yaratıcılığı keşfetmek, farklı dünyaları ve farklı enerjileri geçerken deneyimleri beslemek, toplulukları beklenmedik bir yolculukta bir araya getirmek – işte bu MONDOGENIUS.

“Sürekli gelişen bu zamanlarda, deneyimler yoluyla dünyanın dört bir yanındaki toplulukları birbirine bağlamanın gücüne gerçekten inanıyorum. Hayatımda aldığım en büyük ilham doğrudan insanlardan geldi ve Moncler’de biz insanlara ne kadar çok ilham verirsek, onların bize o kadar çok ilham verdiğini biliyoruz. Moncler Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Remo Ruffini, 2021 için Moncler Genius’un yaratılmasına rehberlik eden ilkedir” dedi. “MONDOGENIUS, kimseyi dışarıda bırakmadan Moncler’in enerjisine ve kültürel evrimine gerçek bir daldırma olacak şekilde tasarlanmıştır.”

Dünya çapındaki izleyiciler, sanat, film, müzik ve ekstrem sporlar dahil olmak üzere çeşitli alanlara yayılan Moncler Genius tasarımcılarına ilham veren konseptleri keşfetmeleri ve keşfetmeleri için New York, Milano, Şanghay, Tokyo ve Seul’de yönlendirilecek. Tüm bu fikirlerin birleşmesi, farklı dünyaların bir araya gelmesi, Moncler’in her zaman merkezinde ve özünde yer alan yeni bir yaratıcılık düzeyine yol açar. Moncler Genius, sınırsız olanaklar yaratarak tüm seslere ve tüm topluluklara ulaşır.

MONDOGENIUS, Milano’dan Alicia Keys tarafından ağırlanacak ve Şanghay’dan canlı oyuncu ve şarkıcı Victoria Song gibi önemli kişilikleri ağırlayacak.

İlgili Makaleler