29 Ekim – 4 Kasım Haftalık Burç Yorumu

PAZARTESİ: Bol sohbet, bol iletişim ve elektroniklerle sorunların çözüleceği nefis bir gün. Güneş-Jüpiter kavuşuyor. Yazarlar için ilham kaynağı olacaktır.

SALI: Sohbet şahane ama aşk ve sevgi duyguları sohbete değil olumsuza kanalize. Yani muhabbetli bir gün olsa da gördüklerimizde ve dokunduklarımızda sevimsiz bir yan bulacağız. Merkür’ün ay düğümleriyle uyumu, Venüs’ün ay düğümleriyle uyumsuzluğu eğer uzlaşma ortamı ve objektiflik yaratılmazsa, gelecekte bugünkü duygulanımlar pişmanlık kaynağı olabilir.

ÇARŞAMBA: Uçak kazaları, depremler, doğal afetler veya aşk kazaları içimizde yıkım yaratabilir. Elektroniklerle dertli bir gün yaşanabilir. Sevgi duygumuz yeniden sorgulanabilir. Zor bir gün. Ay-Güneş karesi öfkeyi yükseltecek. Merkür Yay burcuna geçiş yaptı. Büyük resme bakmak bugünden itibaren daha kolay. Dolayısıyla sıkı bir plan yapmalı ve mutlaka evrensel/ geleceğe dönük amaçlar taşımalı.

PERŞEMBE: Hem aşkta, hem parada kaybettim demek için gezegen konumları gayet uygun. Uranüs geri gidiyor, Venüs geriledi Terazi burcuna geçti, gökyüzünde sert açılar gani! Öğreneceğin gizli şeyler hiç de hoşumuza gitmeyecek. Eee ne yapmalı? Kurtarıcı Merkür. Yay burcuna özgü bir düşünce tarzı: bükemediğin eli öpmek veya düşünmeden öne çıkmak meydan okumak ya da akılcı bir yolla yasalarla hakkını aramak hangisi karakterine uygunsa artık.

CUMA: Sizden gizlene herşey bir bir ortaya çıkar ve kaderinizi sorgularsınız. Jüpiter ve Merkür diyor ki: İyimser ol ve umudunu kaybetme. Çünkü seni umut etmek kurtaracak.

CUMARTESİ: Jüpiter ve Merkür geleceğe yatırım yapmamız için yanımızda yani şans ve zeka. İyi düşünmek, doğru düşünmek, doğru anı yakalamak çok mümkün. Bu 2 planet doğum haritanızda hangi alandan geçiyorsa o alanda güçlüsünüz. Ay-Plüton olumlu açısı güçlü kişilerden alınacak desteğe ve yeniden ayağa kalmaya, yeniden küllerinden doğmaya işaret ediyor.

PAZAR: Zor haftadan sonra nihayet düşler gerçeğe dönüşebilir. Güneş-Neptün üçgen açısı geçmişten getirdiğimiz hayallere bir şans verecek. Değerlendirebilenlere!

Su Karakuş

Uzman Astrolog

Her hakkı saklıdır.

İlgili Makaleler