3-9 Aralık Haftalık Burç Yorumu

PAZARTESİ: Venüs akrep burcuna yeniden giriş yaptı ve Ay ile kavuştuğu bugün gökyüzündeki büyük haç (Ay düğümleri-Uranüs -Venüs arasında) yeniden tetikleniyor. Bir hayli zor ve duygu yoğunluğu yüksek bir gün. Olabildiğince sakin kalmalı, şok eden sürprizlere hazırlıklı olmalı. Güneş-Mars sert açısı öfkeyi kontrol etmenin hayli zor olacağını anlatıyor. Enerjiyi, egoyu yükseltecek hedeflere odaklamalı.

SALI: Güneş-Mars ve Neptün kavuşumuna sert açıyla bağlanıyor. Gelecek yeniay hakkında bir fikir oluşmaya başlayacak. Sizi hayal kırıklığına uğratacak ne varsa bugün ortaya çıkacak.

ÇARŞAMBA: Ay, Retro Merkür’le buluşarak gizli bir kapıyı aralayacak. Kuşkuların gerçekliği şaşırtıcı ve düş kırıklığına uğratıcı olabilir zira Güneş-Neptün karesi de günün zor açılarından.

PERŞEMBE: İyimserlik ve pozitif düşünce günü iyileştirecek. Yeniay öncesi yeni çözümler üretmek de öyle. Küçük bir mola alma ve güç toplama zamanı.

CUMA: Merkür retrosu gece yarısını hemen geçe sona erdi. Yeniay, yenilikleri zorunlulukla birleştirirken, gökyüzündeki büyük haç dört koldan ayrı alanda mücadele etmemize, yorulmamıza neden olacak. Zor ama sonuç odaklı bir gün. Sorunlar çözüldüğünde büyük bir rahatlık hissedeceğiz.

CUMARTESİ: Ay ciddi bir alan oğlak burcuna geçiş yaptı ve sırayla Satürn, Plüton, Güney ay düğümü tetiklenmek için hazır. Hafta sonu boyunca sorumlulukları yerine getirmek, engellerle uğraşmak ve köklü değişiklikler yapmak zorundayız.

PAZAR: Ay-Neptün olumlu açısı umut verici. Ay düğümleri Merkür’le dans ediyor ve geçtiğimiz haftaların acısını çıkaracak sevinçler yavaş yavaş gündeme geliyor. Hataları düzeltmeye odaklanmalı.

HER HAKKI SAKLIDIR.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İlgili Makaleler