adidas SPEZIAL İlkbahar- Yaz 2020 Koleksiyonu Geri Döndü

İngiliz Soul hareketi ile yeni bir kendini ifade etme anlayışı ortaya çıkıyor. Geniş ürün koleksiyonu ile dönemin tavrını yansıtan adidas Spezial, bu hikayeye çağdaş bir bakış getiriyor. Arşivindeki hikayeleri yeniden keşfeden adidas Spezial, 3 çizgili temel giysilerin premium baskılarını oluşturuyor. İşlevsel bir kullanım sunan ayakkabı ve giyim ürünleri aynı zamanda vintage bir stil sunuyor.  

İngiliz Ruhu Sokak Stili: Spezial
Koleksiyonunun baş kahramanı; Pleckgate eşofman, tribün stili, 70’lerin dans salonu ruhuyla bir araya geliyor. Pleckgate eşofman altı, ikonik Spezial siluetini, asi tavır ile birlikte sunuyor. Eşofmanın ön kısmındaki pili detayları, vintage stile özel bir dokunuş ekliyor.

 

Spezial’in yalın, minimalist estetiğinden ilham alan modeller; küllü mavi ve turuncu anorak, hardal sarısı su geçirmez bir ceket ya da uzun kollu bir polo tshirt günlük stilinizin ayrılmaz bir parçası haline geliyor.
Sidney’den Florida’ ya, Berlin’den Montreal’e dokunan Spezial SS’20 ayakkabı koleksiyonu yeni silüetler yaratıyor.
Soul hareketinin bağımsız tavrını ortaya çıkaran Spezial ayakkabı koleksiyonu,  gardırobunuzdaki her parça ile uyum sağlıyor.

Bu sezon Spezial ayakkabı koleksiyonu, adidas’ ın ikonik estetğini özgünlük ile birleştirdiği 2 stilden oluşuyor. Koşu (Running) kolkesiyonunda yer alan Ashurst SPZL ,adidas’ ın arşivinde bulunması zor bir ayakkabıyı canlandırıyor ve meraklılarına bu vintage silüete sahip olma şansı veriyor. Lotherton SPZL, çok sevilen Ardwick SPZL siluetini ilk koleksiyondan alarak renk yoluyla yeni bir ikon yaratmak için yeniden tasarlıyor.

Koleksiyonun en işlevsel kullanımını sunan Performans (Training) koleksiyonunda bulunan 76 SPZL, bu sezon liderliği ele alıyor ve çizgili orta tabanıyla Zurro SPZL’i sahneye çıkarıyor.

İlgili Makaleler