adidas Yeni Alexander Wang Koleksiyonuyla Kalıpları Yıkmaya Geliyor!

  adidas Originals by Alexander Wang iş birliği, moda ve kültür dünyasında yankılanan bir bakış açısıyla sürdürdükleri çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. “Bir moda iş birliği nasıl yapılmalı?” konusunda genel geçer tüm kuralların dışına çıkan ve bilinen tüm ön yargıları yıkan bu birliktelik, yeni sezonda da gözümüzü kulağımızı bu iki markaya çeviriyor.
 

  İki markanın yan yana gelmesiyle ortaya çıkan farklı tasarımlar yeni koleksiyonla bir adım öteye gidiyor ve “Club Leisure” ile erişilebilir yeni ürün hikayelerine odaklanıyor. Kusursuzluğun karşıtı, sıradandan ayrışan her parça Wang‘ın yıkıcı imzasını taşıyor.

Bu sezon Alexander Wang, spordaki ‘Athleisure‘ akımını altüst eden bir koleksiyon ile bilinenleri unutturuyor. Geçmişi güncelle yorumlayan beşinci sezon koleksiyonunda kıyafetler 80’lerin ve 90’ların dans fenomenlerinden ilham alıyor. Koleksiyonun konforlu ve stil sahibi yapısına ise ‘koltuktan gece kulübüne’ kadar uzanan geniş bir skalada örnek vererek vurgu yapılıyor.


 
Kampanya, koleksiyonunun ilhamını 90’lar hip-hop dansı eğitim videosundan alan bir senaryo üzerinde kurulu. Koleksiyona ait parçalarla kamera karşısına geçen New Yorklu gerçek dansçılar, ünlü koreograf Tanisha Scott tarafından yaratılan orijinal hareketlerle dans ediyor. Orman ve spor salonu temalarının bir arada kullanıldığı sette ortama uygun olarak kullanılan ışık göze çarpıyor. Kampanya, bir yandan demode olmadan nostaljik olmayı başarırken diğer yandansa tanıdık ama şaşırtıcı olmayı başarıyor.


 
Kampanya görüntüleri ve hareketli içerikler, Originals markasının yeni koleksiyonunun ve ruhunun eğlencesini kutluyor, Wang‘ın zekasını ve yıkıcılığını koruyor aynı zamanda da spor ve yaşam tarzını beklenmedik şekillerde bir araya getiriyor.
 

İlgili Makaleler