adidas’ın Efsanevi “IMPOSSIBLE IS NOTHING” Kampanyası Geri Dönüyor

adidas’ın herkese potansiyelini keşfetmeleri ve kendi olanaklarını yaratmaları yolunda ilham veren efsanevi Impossible Is Nothing felsefesi, milli sporcular Eda Erdem, Meliha İsmailoğlu, Cansu Özbay ve Sevgi Çınar’ın katıldığı özel bir davette basına tanıtıldı. 
adidas, 17 yılın ardından tüm dünyayı etkisi altına alan Impossible Is Nothing kampanyasını yeniden canlandırıyor. 2021 bahar döneminde Beyonce, Cyrill Gutsch, Paul Pogba, Lionel Messi gibi isimlerin yer aldığı belgesel serisinin ardından, kampanyanın yeni fazı için 13 Ekim Çarşamba günü Soho House’da özel bir basın etkinliği düzenlendi. 
 
Sporun gücü sayesinde yapılabileceklerin sınırsız olduğu mesajını veren adidas’ın yeni kampanya filmleri de etkinlikte gösterildi. Tüm iletişim kanallarında yayınlanacak olan ve Lionel Messi’nin yer aldığı filmin seslendirmesini Okan Bayülgen üstlendi.  Dijital iletişim kanallarında yayınlanacak olan ve koşu kategorisindeki ikinci film Adizero ise İsmail Hacıoğlu tarafından seslendirildi.
 
adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay ve adidas Kıdemli Pazarlama Direktörü Onur Demircan’ın ev sahipliği yaptığı basın davetinde, Sinem Ökten moderatörlüğünde milli adidas sporcuları Eda Erdem, Meliha İsmailoğlu, Cansu Özbay ve Sevgi Çınar, imkansızı başarma hikayelerini anlattı. 
 
adidas Türkiye Genel Müdürü Hakan Atalay, “Biz adidas olarak yaşamın özünün hareket olduğuna inanıyoruz. “Sporun insanların hayatlarını değiştirme gücü” markamızın en önemli ilham kaynaklarından birini oluşturuyor. Sporla değişen hayatları, sporun insanlara kazandırdığı potansiyellerini gerçekleştirme gücünü gördükçe ilhamımız ve heyecanımız katbekat artıyor. Bu da yaptığımız işi çok daha anlamlı kılıyor. Probleme değil, her zaman çözüme odaklanma felsefesiyle ilerlediğimiz bu kıymetli yolculuğumuzda, spora olan sevgimizi ve tutkumuzu en iyi şekilde yansıtacağımıza yürekten inanıyorum.” açıklamasında bulundu. 
 
adidas Kıdemli Pazarlama Direktörü Onur Demircan, “17 yılın ardından geçtiğimiz bahar döneminde Impossible Is Nothing’i yeniden gündeme taşıdık. Impossible Is Nothing, önümüzdeki 5 yıl boyunca çatı kampanyamız olmasının yanı sıra, geçmişten bugüne tüm dünyada bilinen, insanlara ilham veren çok özel bir kampanya. 1974’te Muhammed Ali ile başlayan Impossible Is Nothing, bir markanın sporla yaşamları olumlu yönde değiştirme hedefiyle dünyanın en başarılı sporcularından birinin felsefesini bir araya getirerek, kitlelerin hafızalarına kazındı. Daha iyi ve sürdürülebilir bir geleceğin iyimserlikle mümkün olduğuna inanıyoruz ve daha iyi bir geleceği şekillendirmek için sadece gerçekleri görmekle kalmıyor, harekete geçiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu. 
 
SPORUN GÜCÜYLE DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN İLHAM VERİYOR
adidas Impossible Is Nothing’in yeni fazında ürün yenilikleri, desteklediği sporcular ve organizasyonlardan ilham aldığı hikayelerle marka tutumunu daha da boyutlandırarak sporun kitleleri bir araya getirme potansiyelinin daha iyi bir gelecek için kullanılabileceğinin altını çiziyor. Spordaki olasılıkları gören adidas, yaptığı işbirlikleri ile spora ve sporcuya olan desteğini tüm hızıyla sürdürüyor. 
 
James Harden, Leo MessiPaul Pogba, David Beckham, Candace Parker, Peres Jepchirchir, Maria Sakkari gibi kendi olasılıklarını yaratan güçlü isimlerin yüzü olduğu kampanyada adidas; futbol, basketbol alanlarında ve olimpiyat sponsorluklarının yanı sıra, dezavantajlı kitleleri spora yönlendiren aktivasyonlarla yaptığı işbirlikleri ve sorunun değil, çözümün parçası olma yolunda gerçekleştirdiği ürün yenilikleriyle değişime önayak oluyor.
adidas’a göre Impossible is Nothing, diğerlerinin sadece imkansızı algıladığı dünyayı olasılıklarla görmenin bir yolu; bizi dünyayı bugün olduğu gibi değil, gelecekte nasıl olabileceğini görebilmeye ve daha iyi bir geleceği gerçekleştirmeye teşvik ediyor.
 
Impossible Is Nothing’in Türkiye’deki iletişiminde Eda Erdem, Meryem Boz, Cansu Köksal, Ayşe Begüm Onbaşı, Cansu Özbay, Sümeyye Boyacı, Berfu Cengiz, Ayla Aksu, Sevgi Çınar, Meliha İsmailoğlu, Çağla Nur Uzundurukan gibi pek çok farklı daldan başarılı kadın sporcunun yanı sıra Necip Uysal, Burak Yılmaz, Emre Demir, Yusuf Yazıcı gibi isimler de yer alıyor.

İlgili Makaleler